stoprooo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam taki problem. Otóż odpalam dayz, ładuje się i wyskakuje błąd Addon 'CAAr_E' requires addon 'CAAir2_MV22' naciskam ok, włącza się, następnie wyświetla się kolejny błąd, "No entry bin config.bin/sfgvehicles/citizen coś tam coś tam, no dobra odpalam multiplayer loguje się na server i wyskakuje następny błąd "Files addons\a10.pbo addons cos tam addons cos tam, are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys." Troche tego jest i nie wiem o co chodzi, co z tym zrobić, skąd to wziąść. Oczekuje od was jakiejkolwiek pomocy przynajmniej z jednym błędem będe bardzo wdzięczny jak mi pomożecie. Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej to pytajcie śmiało ja wam odpowiem. Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z tego co piszesz masz pirata. A wiec raczej ci nikt nie pomoże. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
stoprooo Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pirata? Przeciez ta gra jest darmowa... zreszta niewazne. Dlaczego nikt ma mi nie pomoc? Odnośnik do komentarza
Joony91 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 DayZ jest darmowe bo to mod, ale Arma II na którym działa już darmowa nie jest. Nie pomoże ponieważ MPC nie popiera piractwa. Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π. Odnośnik do komentarza
errorice Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 po pierwsze kolego posiadasz kupione w sklepie wersje gry arma 2 oraz arma 2 operation arovhead ? jesli posiadasz kupione przeinstaluj wszystko na nowo i wtedy wgraj moda day z z aktualizacjami wszystkimi i zobaczco sie dzieje jesli nie posiadasz pelnych orginalnychwersji army 2 i army 2 oa to nie pograsz w day z Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Dr.V Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Prawdopodobnie instalujesz grę przez DayZ Commander - też miałem taki błąd. Zainstaluj przez Six Updatera. Jeśli problem nie został rozwiązany, napisz PW Zamykam temat. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.