Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ kupa błędów

stoprooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Otóż odpalam dayz, ładuje się i wyskakuje błąd Addon 'CAAr_E' requires addon 'CAAir2_MV22' naciskam ok, włącza się, następnie wyświetla się kolejny błąd, "No entry bin config.bin/sfgvehicles/citizen coś tam coś tam, no dobra odpalam multiplayer loguje się na server i wyskakuje następny błąd "Files addons\a10.pbo addons cos tam addons cos tam, are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys."

Troche tego jest i nie wiem o co chodzi, co z tym zrobić, skąd to wziąść. Oczekuje od was jakiejkolwiek pomocy przynajmniej z jednym błędem będe bardzo wdzięczny jak mi pomożecie. Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej to pytajcie śmiało ja wam odpowiem.

Opublikowano

Z tego co piszesz masz pirata. A wiec raczej ci nikt nie pomoże.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

DayZ jest darmowe bo to mod, ale Arma II na którym działa już darmowa nie jest. Nie pomoże ponieważ MPC nie popiera piractwa.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

po pierwsze kolego posiadasz kupione w sklepie wersje gry arma 2 oraz arma 2 operation arovhead ? jesli posiadasz kupione przeinstaluj wszystko na nowo i wtedy wgraj moda day z z aktualizacjami wszystkimi i zobaczco sie dzieje

jesli nie posiadasz pelnych orginalnychwersji army 2 i army 2 oa to nie pograsz w day z

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prawdopodobnie instalujesz grę przez DayZ Commander - też miałem taki błąd. Zainstaluj przez Six Updatera.

Jeśli problem nie został rozwiązany, napisz PW :) Zamykam temat.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...