Skocz do zawartości

DayZ kupa błędów

stoprooo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem. Otóż odpalam dayz, ładuje się i wyskakuje błąd Addon 'CAAr_E' requires addon 'CAAir2_MV22' naciskam ok, włącza się, następnie wyświetla się kolejny błąd, "No entry bin config.bin/sfgvehicles/citizen coś tam coś tam, no dobra odpalam multiplayer loguje się na server i wyskakuje następny błąd "Files addons\a10.pbo addons cos tam addons cos tam, are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys."

Troche tego jest i nie wiem o co chodzi, co z tym zrobić, skąd to wziąść. Oczekuje od was jakiejkolwiek pomocy przynajmniej z jednym błędem będe bardzo wdzięczny jak mi pomożecie. Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej to pytajcie śmiało ja wam odpowiem.

po pierwsze kolego posiadasz kupione w sklepie wersje gry arma 2 oraz arma 2 operation arovhead ? jesli posiadasz kupione przeinstaluj wszystko na nowo i wtedy wgraj moda day z z aktualizacjami wszystkimi i zobaczco sie dzieje

jesli nie posiadasz pelnych orginalnychwersji army 2 i army 2 oa to nie pograsz w day z

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum DayZ kupa błędów   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...