Gość Darek4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam zauważyłem ,że na MPC nie ma działu L4D2 moja propozycja jest taka czy można było by dodać dział L4D2 ponieważ wielu z was na pewno gra w tą grę przez sieć i macie jakieś tam swoje problemy Oczywiście jest to moja propozycja. P.s:Jeżeli zły dział to bardzo przepraszam. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jestem na nie, temat do wspólnych gier + poradniki mogą być w dziale "inne fps" Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 L4D2 miało kiedyś swoje subforum w Innych FPP i je usunięto, więc najwyraźniej nie cieszyło się zbyt dużą popularnością. Po zatym w dziale nie ma zbyt wielu pytań/problemów dotyczących L4D w ogóle, więc bezsensowne jest tworzenie działu. W dziale Inne FPP masz podpięty spis poradników do L4D2 jakbyś chciał. Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobra jak dwie osoby nie chcą To nie będę dyskutował w sumie to i tak była tylko propozycja Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Od tego jest ten dział, następnym razem jak proponujesz dodać jakiś dział to zrób jakąś małą prezentacje na temat gry czy czegoś innego. Jestem na nie, bo dużo mi nie rozjaśniłeś na temat tej gry. Odnośnik do komentarza
kierzek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Odpada. W dziale byłaby za mała aktywność. Nie ma sensu go tworzyć. by Baksiu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.