Skocz do zawartości

[Pytanie]Która kolumna odpowiada za możliwość ulepszania metalem

Gość Gibuś

Rekomendowane odpowiedzi

W tym problem ze nie każdy, mam miecz który da się zrobić tylko kowalem i przez metal nie idzie.

Na niektórych serwerach była specjalnie blokowana możliwość robienia metalem, niektórych itemów.

Gdzieś napewno się to ustawia.

Pewnie masz brak wpisów w item_proto clienta sprawdź czy przy danym itemie masz wypełnione kolumny refine_vnum oraz refine_set

po zmianie wartości powinno działać, jeżeli nie to pisz.

Gdyby nie miał wpisów to by pokazała mu się sama ikonka w eq geniuszu ;)

@Top

http://lmgtfy.com/?q=tut+system+ulepsze%C5%84

I nie gadaj, że nie ma, bo każdy z IQ powyżej 20 po podaniu tego linku by wiedział ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Gdyby nie miał wpisów to by pokazała mu się sama ikonka w eq geniuszu ;)

Panie "Geniusz" radze nauczyć się czytać całą wypowiedź i rozumieć jej sens, bo coś ci czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Czytasz początek zdania zamiast całości i myślisz, że świecisz ;)

Panie "Geniusz" radze nauczyć się czytać całą wypowiedź i rozumieć jej sens, bo coś ci czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Czytasz początek zdania zamiast całości i myślisz, że świecisz ;)

Eh szkoda mi czasu na dyskusje z dzieciakiem, który nie wie co to wpis :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Szkoda ci czasu, a jednak musisz to zaznaczyć?? Sam w zasadzie sobie zaprzeczasz ale ok.. pomijając ten fakt i nazywanie mnie dzieckiem co ma tu wnieść? Pokazać, że masz z 30 lat?? Mam 19 lat wiec panie "starszy" proszę się nie czepiać mojego wieku.

W przeciwieństwie do ciebie "panie starszy" nie czepiam się twojego wieku bo to nie ma sensu.

Zachowując się jak ty mogłbym się doczepić tego, że twój wiek w profilu jest ukryty z racji iż boisz się go pokazać, bo może pan "starszy" okazać się 16 latkiem ze zbyt dużym mniemaniem o sobie ;)

Oczywiście podaje to jako przykład bo mam w głebokim poważaniu twoje zdanie i to ile masz lat, ale chce ci zwrócić uwagę, ze przyczepiasz się do czegoś czego nie powinieneś z racji iż w mojej wypowiedzi zostało zawarte wszystko czego potrzebowała osoba tworząca temat.

A ty zaczynasz mnie pouczać pomimo faktu iż miałem racje ;)

Więcej powietrza mniej siedzenia przy kompie bo już ci się coś mistrzu przestawia w główce i zaczynasz mieć zbyt duże mniemanie o sobie:)

Tak dla przypomnienia "geniuszu" ^^

"Pewnie masz brak wpisów w item_proto clienta sprawdź czy przy danym itemie masz wypełnione kolumny refine_vnum oraz refine_set(...)"

Naucz się rozumieć tekst zanim go zaczniesz interpretować :)

@Do Moderatorów

Przepraszam za Offtop mój oraz usera up :)

Peace

Nie lubię gdy ktoś nie potrafi udzielić poprawnej odpowiedzi a jeszcze wyśmiewa kogoś kto udzielił poprawną odpowiesz, co do tekstów z dzieciakiem, to daruje sobie komentarza, sam zaprezentował poziom.

Co do tematu ktoś napisał, ze działa tylko do 500, ale ja osobiście testowałem powyżej 900 i tez działa.

Dla tych którzy nie widzą da się także edytować kliencie item_proto i w tej sposób obejść blokadę możliwości edycji metalem, można tam teoretycznie wpisać chyba wszystko nawet ulepszanie na yang 1, pamiętać przy tym należy, że i tak ulepszy nam na to co jest ustawione na serwerze, taki bug (dla mnie po prostu błąd) był chyba na diamondzie przez pomyłkę ulepszało się na coś innego nić powinno :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Która kolumna odpowiada za możliwość ulepszania metalem   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...