Gość Gibuś Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Która kulumna w item_proto umożliwia ulepszanie itemu metalem, i co do niej wpisac ? Odnośnik do komentarza
SpotlineMT2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie ma takiej kolumny, która umożliwia Ci ulepszanie metalem. Każdy przedmiot, który jest ulepszany jest także ulepszaczy przez metal. Odnośnik do komentarza
Gość Gibuś Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W tym problem ze nie każdy, mam miecz który da się zrobić tylko kowalem i przez metal nie idzie. Na niektórych serwerach była specjalnie blokowana możliwość robienia metalem, niektórych itemów. Gdzieś napewno się to ustawia. Odnośnik do komentarza
PatryQ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pewnie masz brak wpisów w item_proto clienta sprawdź czy przy danym itemie masz wypełnione kolumny refine_vnum oraz refine_set po zmianie wartości powinno działać, jeżeli nie to pisz. Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pewnie masz brak wpisów w item_proto clienta sprawdź czy przy danym itemie masz wypełnione kolumny refine_vnum oraz refine_set po zmianie wartości powinno działać, jeżeli nie to pisz. Gdyby nie miał wpisów to by pokazała mu się sama ikonka w eq geniuszu @Top http://lmgtfy.com/?q=tut+system+ulepsze%C5%84 I nie gadaj, że nie ma, bo każdy z IQ powyżej 20 po podaniu tego linku by wiedział Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Gość Gibuś Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 UP nie spamuj. PatryQ dzięki. Po stronie clienta nie było wpisane co ma się z czego robić i dlatego nie mogłem nic ulepszyć. Odnośnik do komentarza
PatryQ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Gdyby nie miał wpisów to by pokazała mu się sama ikonka w eq geniuszu Panie "Geniusz" radze nauczyć się czytać całą wypowiedź i rozumieć jej sens, bo coś ci czytanie ze zrozumieniem kuleje. Czytasz początek zdania zamiast całości i myślisz, że świecisz Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Panie "Geniusz" radze nauczyć się czytać całą wypowiedź i rozumieć jej sens, bo coś ci czytanie ze zrozumieniem kuleje. Czytasz początek zdania zamiast całości i myślisz, że świecisz Eh szkoda mi czasu na dyskusje z dzieciakiem, który nie wie co to wpis Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
PatryQ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Eh szkoda mi czasu na dyskusje z dzieciakiem, który nie wie co to wpis Szkoda ci czasu, a jednak musisz to zaznaczyć?? Sam w zasadzie sobie zaprzeczasz ale ok.. pomijając ten fakt i nazywanie mnie dzieckiem co ma tu wnieść? Pokazać, że masz z 30 lat?? Mam 19 lat wiec panie "starszy" proszę się nie czepiać mojego wieku. W przeciwieństwie do ciebie "panie starszy" nie czepiam się twojego wieku bo to nie ma sensu. Zachowując się jak ty mogłbym się doczepić tego, że twój wiek w profilu jest ukryty z racji iż boisz się go pokazać, bo może pan "starszy" okazać się 16 latkiem ze zbyt dużym mniemaniem o sobie Oczywiście podaje to jako przykład bo mam w głebokim poważaniu twoje zdanie i to ile masz lat, ale chce ci zwrócić uwagę, ze przyczepiasz się do czegoś czego nie powinieneś z racji iż w mojej wypowiedzi zostało zawarte wszystko czego potrzebowała osoba tworząca temat. A ty zaczynasz mnie pouczać pomimo faktu iż miałem racje Więcej powietrza mniej siedzenia przy kompie bo już ci się coś mistrzu przestawia w główce i zaczynasz mieć zbyt duże mniemanie o sobie:) Tak dla przypomnienia "geniuszu" "Pewnie masz brak wpisów w item_proto clienta sprawdź czy przy danym itemie masz wypełnione kolumny refine_vnum oraz refine_set(...)" Naucz się rozumieć tekst zanim go zaczniesz interpretować @Do Moderatorów Przepraszam za Offtop mój oraz usera up Peace Odnośnik do komentarza
PixelekCS Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 w refine proto wiersz bodajże od 500 lub 501 Odnośnik do komentarza
Bil3T Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @up to jest od ulepszania w DT W cliencie daj w refine_set i refine_vanum (chyba) aczkolwiek obydwa daj 0, żeby po najechaniu była czerwona klumna i wtedy też nie da się metalem. Zostaje wtedy tylko DT i Surka Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
PatryQ Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @Up Problem był już wcześniej przeze mnie rozwiązany :P Następnym razem czytaj wcześniejsze posty UP nie spamuj. PatryQ dzięki. Po stronie clienta nie było wpisane co ma się z czego robić i dlatego nie mogłem nic ulepszyć. Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Eh szkoda mi czasu na dyskusje z dzieciakiem, który nie wie co to wpis Nie lubię gdy ktoś nie potrafi udzielić poprawnej odpowiedzi a jeszcze wyśmiewa kogoś kto udzielił poprawną odpowiesz, co do tekstów z dzieciakiem, to daruje sobie komentarza, sam zaprezentował poziom. Co do tematu ktoś napisał, ze działa tylko do 500, ale ja osobiście testowałem powyżej 900 i tez działa. Dla tych którzy nie widzą da się także edytować kliencie item_proto i w tej sposób obejść blokadę możliwości edycji metalem, można tam teoretycznie wpisać chyba wszystko nawet ulepszanie na yang 1, pamiętać przy tym należy, że i tak ulepszy nam na to co jest ustawione na serwerze, taki bug (dla mnie po prostu błąd) był chyba na diamondzie przez pomyłkę ulepszało się na coś innego nić powinno :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.