Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheata

figo1213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z was lowki ,tylko hacki nic wiecej ..Jak widzę 30-50lvl + to śmiać mi się chcę jak leci na GPS to jest żałosne a wy noobki nauczcie się grać bez haków a może kiedyś dorównacie mi w WR ..Na swoim koncie nie użyłem nigdy nawet GPS zjadę każdego z was nawet jak będziecie mieli gps ,JESTEM NAJLEPSZY NA WR !!! lowy

Nie mają hacka i już płacz bo inaczej nie potraficie ,nie chcę znów bana więc dlatego pisze kulturalnie

//Ale warna za spam dostaniesz ||Epean

Opublikowano

Kolego @up'ie to Forum jest do publikacji hacków ... więc nie wiem po co ten Post ;) ...

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Kolegę poniosło myśli że jest "pępkiem świata" , napewno jest dużo osób od cb lepszych WR czy na hackach czy bez ..

Wyślij screena podaj ratio przekonamy się . :)

//Nie odpowiadajcie na takie posty, tylko wysyłajcie raport, bo takie posty nie mają nic wspólnego z tematem ||Epean

Opublikowano

ej a może się zmierzymy co jak pisze że taki kozak 1 vs 1 ? bez heatów A ty po co wchodzisz na takie strony jak podobno nie masz heatów??? <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...