Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uce

marcin187

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buahaha przeceniasz ekipe Inix'a xD

Tam żeby dostać bana to trzeba się nieźle postarać. Samo odpalenie wykrywalnego uce (czy bieganie na speed hacku / ug / z impami) nic nie da ^^

Musiałbyś np hacknąć kogoś z tego konta czy coś.

Potrzebne byłoby zmienne IP i 2 konta z jednego konta logowałbyś się na to acc które miałoby stracić itemy, a z drugiego na te na które chciałeś bana, później wbijasz na to z itemami przerzucasz all na acc (to od bana), a z drugiego konta (i innego IP oczywiście - bo GM to sprawdzają) wysyłasz C/S'a że ktoś Ciebie hacknął. Przy odrobinie szczęścia (jeśli nie pomieszasz się w IP) sprawdzą z jakiego IP ktoś się zalogował na "Twoim" acc i powinni wiedzieć gdzie są itemy (tzn jeśli będzie im się chciało w ogóle ^^).

Inna opcja hmm musiałbyś mieć jakieś screeny, że na tej postaci były odpalone hacki.

Ewentualnie złe wpisanie 2nd passworda kilka razy (ale jeśli acc jest zarejestrowane na prawdziwe dane to idzie odzyskać hasło - wysyłając skan dowodu).

No można też tak jak Maciek napisał xD

ale do tego potrzebowałbyś albo niewykrywalne uce, albo decrypter configa, żeby dodać np łowienie pod F1 (tak jak ja zrobiłem kiedyś F1 menu w SKH) - ale czy tamten decrypter jeszcze działa to nie wiem.

sign.png
Opublikowano

ehh napisaliśmy Ci jak to zrobić i jeszcze źle...

Nie chce się wpisać 5 raz złego hasła, albo pokombinować z fish hackiem? (pewnie acc jakiegoś kolegi i nie masz hasła..).

Temat zamykam bo niepotrzebny spam się robi, a wszystko już zostało w temacie napisane...

sign.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...