Skocz do zawartości

[ZAPOWIEDŹ] [RPG] [SURVIVAL] [MODY] [FABUŁA] [LAUNCHER] [NON-PREMIUM] [WL-OFF] AteorCraft

Lunner

Jaki chciałbyś typ serwera ?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki chcia?by? typ serwera ?

• RPG (Fabu?a, mody na nowe rudy, biomy, SmartMoving, plecaki)
    • Survival i frakcje (wolne pole 100-150 kratek od g?ównego miasta, nie ma dzia?ek, mod na namioty, nowe rudy, SmartMoving, nowe biomy, plecaki ew. Mo'Creatures)
    • 100% survival postawiony na Vanilla (w choler? modów, w tym na klasy postaci i levelowanie, brak jakiejkolwiek fabu?y)
      0
    • RPG+ Survival (nowe rudy, biomy, wolny teren poza miastem i fabu?a)

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Czas, jaki możesz poświęcić na serwer : Zawsze będę mógł poświęcić serwerowi najwięcej jak mogę (4-5 godzin)

Składka : Tak do maks 7złotych sms'em (co miesiąc)

Znajomość ortografii od 0 do 10 : powiedziałbym , że 8 :)

Coś o sobie : Mam na imię Marcel , pochodzę z Łodzi . Byłem już Moderatorem na serwerze 100slotowym , mam doświadczenie

w komendach , w MineCrafta gram od 1.5 roku , posiadam : skype , team speaka 3 :)

Nick w grze: Truscik

To podanie było na : Moderatora :)

Pozdrawiam Marcel

;)

sygn1.jpg

Czas, jaki możesz poświęcić na serwer : 8 godzni w weekendy (piątek-niedziala) inne dni, zobaczymy ale żadko i mało

Składka : (nie jest wymagana, ale z pewnością się przyda ;)) może, ale wątpię że mogę

Znajomość ortografii od 1 do 10 (sprawdzę przed wyborem ;)) : 5 (jestem nogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

Coś o sobie : lubię minecrafta, jeżdże konno (o ile to można nazwać jazdą), oglądam MLP, i nie wiem poco piszę tu takie rzeczy ;)

mca.png

<p style="text-align: center">1. Wiek :12</p>

<p style="text-align: center">2. Nick w grze :TheBlack</p>

<p style="text-align: center">3. Znajomość ortografii (0-10) :7-10</p>

<p style="text-align: center">4. Krótka historia twojej postaci (5-6 zdań) :lubię grać w piłkę nożna.</p>

<p style="text-align: center">Gram na w drużynie piłkarskiej.Nie jestem heaterem.</p>

<p style="text-align: center">Moim marzeniem jest zostac steavem.Nie nawidze heaterow.</p>

1. Wiek :14 lat

:)

2. Nick w grze : FreeVsMinecraft

3. Znajomość ortografii (0-10) : 8-9

4. Krótka historia twojej postaci (5-6 zdań) : Nazywam się FreeVsMinecraft jestem właścicielem 2 serverwów BlackAgeCraft i EuroLife właśnie przeglądałem MpcForum i zaciekawiła mnie wasza reklama servera !! Prosił bym o dodanie do WL z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [ZAPOWIEDŹ] [RPG] [SURVIVAL] [MODY] [FABUŁA] [LAUNCHER] [NON   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...