Drag™ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chciałbyś zrobić na swoim serwerze deszcz świn lub creperów ewentualnie diaxów ? Dobrze trafiłeś chciałbym w tym poradniku opisać i przedstawić plugin o nazwie LetItRain . Jakie są możliwości ? -Można wywołać deszcz mobów / itemków -Można bardzo szybko zrobić event z itemami / pvm -Można trolować poprzez zabijanie komenda /zeus i wiele innych . Najważniejsze komendy : - /letitrain - pomoc - /rain <mob/item> <nick_gracza> <ilość> <zasięg> - tworzy deszcz itemkow / mobow w obrębie danego gracza - /firerain <mob> <nick_gracza> <ilość> <zasięg> - tworzy deszcz palących się potworów - /slaughter <zasięg> - zabija wszystkie potwory w danym obszarze - /strike <gracz> - zabicie gracza piorunem - /zeus - uderzenie piorunem + wybuch Pex : - /rain <mob/item> <nick_gracza> <ilość> <zasięg> - LetItRain.rain - /firerain <mob> <nick_gracza> <ilość> <zasięg> - LetItRain.firerain - /slaughter <zasięg> - LetItRain.slaughter - /strike <gracz> - LetItRain.strike - /zeus - LetItRain.zeus Dodatkowe : Temat na bukkicie : http://dev.bukkit.org/server-mods/let-it-rain/ Dzięki komendzie : - /rain <mob/item> <nick_gracza> <ilość> <zasięg> Można wywołać np. deszcz odpalonych TNT / spadające kule ognia / deszcz snieżek itp. Plugin jest bardzo łatwy do wgrania wystarczy wrzucić plik do folderu plugins potem w konsoli /reload i już mamy . Ocena : 9/10 Bardzo ciekawy plugin i daje sporo funu na serwie i nie laguje bardzo go polecam Jeśli podobał wam się ten poradnik i plugin to piszcie . Mam jeszcze wiele ciekawych pluginów które moge przedstawić . Odnośnik do komentarza
xLolux Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 masz lajka, chociaż go znam i ogarniam Mój Kanał na YouTube Subskrybować / Oceniać / Komentować Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS ! Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 masz lajka, chociaż go znam i ogarniam Bardzo dziękuje To tylko motywuje do dalszej pracy Odnośnik do komentarza
DD1317 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Fajny plugin, nie wiedziałem o nim Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000. Odnośnik do komentarza
xdowiec20 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Oj chyba przesadziłem z zabawą tym pluginem ale lajk Odnośnik do komentarza
MalyKoks Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zabawa eventowa ! Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bardzo się ciesze że wam się podoba I dzięki za lajki Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ref Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza
GMTheHawks Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jak zrobić te kule ognia lub odpalone TNT ? /rain <mob/item> <nick_gracza> <ilość> <zasięg> to mi nie działa ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.