Ciasteczkowy ;D Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak pewnie wielu z Was, jak nie wszyscy, podczas grania w Metka lubię sobie słuchać muzyki Parametry mojego kompa nie zbyt pozwalają mi na Metina + yt, bo mam lagi, więc najczęściej słucham muzyki poprzez wgrywanie jej do folderu BGM w Metinie. Na balmorze mam tak, wchodzę w config, ustawiam muzykę na 5, wchodzę do gry, daję słuchawki an full i ledwo co słychać. Wyłączam Metina, wchodzę w config, a tu jest muzyka ustawiona na 1.. Dlaczego mi się tak robi ? Klikam zapisz jak ustawiam muzyke w metinie, proszę o szybką pomoc, oczywiście daje lajki Odnośnik do komentarza
Ciasteczkowy ;D Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Up Odnośnik do komentarza
Mongoły_Back Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Up Odświeżamy co 24h Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wejdź do metin2.cfg i znajdź MUSIC_VOLUME x VOICE_VOLUME x i zmień x na 5 Odnośnik do komentarza
Ciasteczkowy ;D Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jak ustawie w confingu i wejdę do metin.cfg to jest music volume na 5. Jak wejdę na metka to prawie wgl. piosenki nie słychać, a w confingu dalej jest na 5.. Jak wyłączę metka to zmienia się na 1.. Odnośnik do komentarza
DДNt3 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Sporo nowych privów ma taki błąd, nie prościej włączyć muzykę wmp ? Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl Odnośnik do komentarza
Dingox Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 nie lepiej np. przez telefon ? Telefon podlaczasz do glosnikow i wista wio Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.