Skocz do zawartości

[Q] Która waszym zdaniem część BF'a jest lepsza

adi8pl

BC:2 czy BF3  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która cz??? Bfa jest lepsza: BC:2 czy BF3

Rekomendowane odpowiedzi

BC2

Pomimo mniejszych map i gorszej grafiki niż w BF3 to BF3 jest dla mnie o wiele gorszy.

1 Premium. Co to ma być że kupuję grę i jeszcze muszę do tego doliczyć premium bo super koxu sobie wbije na serwa szybciej, dostanie lepszy nożyk, nieśmiertelniki, specjalne eventy, reset statów a np. ja tego nie mam bo nie zasiliłem samym kupnem gry wystarczająco konta EA.

2 Za dużo dodatków. Po co mam odblokowywać po raz 100 celownik kolimtorowy?

3 Przeładowanie. Przecież to trwa sekundę! W BC2 było szybkie ale to co w BF3 to już jakiś bezsens.

4 Chaos. Tutaj już gra zespołowa nie istnieje. Mapy zrobione tak żeby chyba tylko chaos i został, pełno bezsensownych mapek.

5 Mapy. Zrobione bez ładu i składu, ustawić przekaźniki i flagi dać parę domków i ławeczek i mapa zrobiona. W dodatku połowa taka sama ( w dodatkach też)

Wiele by jeszcze wymieniać bym musiał, by z 15 pkt. było ale to są najgorsze rzeczy w tej grze

LOL

BC2 zdecydowanie... pamiętam jak się wciągnąłem to potrafiłem całe dnie grać (bc2+koledzy na skype). Rzeziliśmy całe noce... To były czasy :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Która waszym zdaniem część BF'a jest lepsza   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...