el Arven Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Lubicie ich? ja nie zbytnio. Przemądrzali w chuj, a wkurwiają jak nie wiem co... Odnośnik do komentarza
bladzikPS Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Bananowa? nie rozumiem, możesz rozwinąć? ;> haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte Odnośnik do komentarza
el Arven Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dzieci bogatych inaczej Odnośnik do komentarza
q120m0c0d3 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie wiem ja mam duzo kolegow a jakos biedny nie jestem sygnaturka by "mucka12" Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie kazdy bogaty nie jest spoko, ale znam kilku ktorzy umia wkurzyc Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dopóki są normalni,i nie zaczną się lansować SrajFonami lub czymś innym to jest ok ;] By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Pamiętaj, że bogatemu też można wpierd**ić więc do działania bogaty człowiek musi poczuć biedy żeby zmądrzeć. Odnośnik do komentarza
q120m0c0d3 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nom sygnaturka by "mucka12" Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Większość takich ludzi uważa się za lepszych, a w większości przypadków tak nie jest. Mam jednego takiego kumpla i jest spoko-zdarzają się wyjątki. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja akurat mam spoko kumpli "bogatych", nie uważają się za takich, są na poziomie Odnośnik do komentarza
Gość Darek4 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Ja sam osobiście takich też nie lubię ale są tacy ,którzy cwaniakują jakby mieszkali nie daleko to Wpi*rd** Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie wiem - w mojej okolicy nie ma bogaczy niewiadomo skąd..osobiście żadnego nie spotkałem. Odnośnik do komentarza
TheDominik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Z jednym takim hmm chyba w przedszkolu sie spotkalismy chodził ze mną do klasy do 2 gim przesiedzieliśmy może pięć lat w jednej ławce i nie był wcale taki wywyższający się spoko typ ja osobiście nie znam bogatych i zadufanych, ale jak w życiu zależy na kogo trafisz liczy się szczęście jeden będzie spoko typem drugiemu pieniądze rodziców rozum odbierają. Odnośnik do komentarza
Pan Suavek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Haha.. nie wiem jak u was, ale jestem w III kl. gimbazy, a szkoda bo mijają najlepsze lata z mojego życia. Patrząc na tych pierwszo-klasistów mam wrażenie że jestem w podstawówce. Mam 1.75 wzrostu, mało prawda? Jak ja byłem w pierwszej klasie miałem 1,64 ;D A teraz u mnie do szkoły chodzą dzieciaczki ze wzrostem poniżej 1,50 cm obczajacie bazę? Dziecinada, powinni dać 7 klasę podstawówki i dopiero od 14 lat puścić małpiszonów do gimola. Powiem wam że rocznik 1998 jest najbardziej upierdliwym rocznikiem, mówię tak bo chodzą teraz do II klasy takie debile że szok. Skandalicznie to wygląda, nonstop trzeba pizgać by się nauczyli A pierwszaki cicho w kącie siedzą Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.