pawiel96 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Cześć! Mam problem a mianowicie, kiedy rozpocząłem rozgrywkę, wybiorę postać. Dalej nie chce mi się uruchomi ponieważ pisze GRA W TOKU. Problem pojawił się wczoraj. Wcześniej czegoś takiego nie miałem. Próbowałem naprawę lola ale to nie pomogło. Gram już trochę więc nie chodzi tu o to że mam za słabego laptopa, bo wcześniej chodził bardzo dobrze. Proszę o Pomoc, nie wiem co z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Może reinstall pomoże :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawiel96 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Problemu już nie ma, kolega doradził mi żebym tak zrobił: Gram na EU Północ/Wschód Polski. Na chwile zmieniłem na angielki pobrała mi się aktualizacja i potem zmieniłem na polski. Gra już chodzi bez problemu. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.