VisteriX Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Zainstalowalem dzisiaj X-Ray i Optifine z modloaderem jak wlaczam minecrafta to x-ray dziala a Optifine juz nie. A jak najpierw dam X-ray do instalowania to optifine dziala a X-ray juz nie. Jest jakis sposob zeby oba dzialaly jednoczesnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingArthur Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 miałem identycznie z Rezimapą czy jakoś tak działało jedno albo drugie a instalowałem zgodnie z instrukcją. Dołączam się do prośby o sposób na działanie 2 jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisteriX Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ref@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio55 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ja mam to i to i mi dobrze wszystko chodzi. Więc niewiem czemu wam nie chodzi. a meta. inf usunęliście? Ja mam to i to i mi dobrze wszystko chodzi. Więc niewiem czemu wam nie chodzi. a meta. inf usunęliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisteriX Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 meta inf mam usuniete. z optifine nie dziala mi 1/4 opcji i przyblizenie CTRL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
▒Kiszka▒ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jejku, część modów jest tak zrobiona, że nie działają z innymi. Ja mam paczkę cheaterów (dość dużych) ale do nich nic doinstalować nie mg bo i tak nie będzie działać, a minecraft.jar więcej miejsca mi zajmie. Mam te cheatery i chciałem SPK oraz TMI pobrać, ale dupa nie działa i tyle. MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.