DobeRmanRGH Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Poszukuję telefonu w ofercie indywidualnej do 48 doładowań po 30zł. Spodobała mi się Nokia N900 ale to tylko dla firm polecacie jakiś telefon z Noki ? Taki szybki dobry do gier i żeby dzwonił najlepiej Z klawiaturą qwerty i dotykowy chyba że jest oferta indywidualna np w Orange itd. dla Nokia N900 Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanarek95 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie wiem czy to jeszcze istnieje, ale jakis czas temu byly jeszcze wyprze modeli iphone 3g 8gb w takich pakietach w orange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobeRmanRGH Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mi to się lepiej opłaca ponieważ doładowania mam za darmo. A co sądzicie o iPhone 4 i Samsung Galaxy S3 ? Oraz jutro wychodzi iPhone 5 ? @Edit Poradźcie coś o wyborze iPhone 4 a Sony Ericsson Xperia Play. Chcę telefon do gier bardziej ale który do tego lepszy? żeby miał jeszcze sprawny internet, dobry aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunner Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 To zdecydowanie Iphone 4 z tych 2 . IOS jest przystosowany do gier i na tegre) powinna być zoptymalizowana pod Ip4. Z drugiej strony w tej samej cenie znajdziesz Galaxy S 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobeRmanRGH Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tylko jest iPhone 4 i iPhone 4S i który wybrać ? Aby był dobry do gier, szybki internet, ogólnie który lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wiadome , że nowsza wersja jest lepsza. Lepszy procesor jak i układ graficzny , do gier jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobeRmanRGH Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ok dzięki wielkie Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.