Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję telefonu w ofercie indywidualnej do 48 doładowań po 30zł. Spodobała mi się Nokia N900 ale to tylko dla firm polecacie jakiś telefon z Noki ?

Taki szybki dobry do gier i żeby dzwonił najlepiej Z klawiaturą qwerty i dotykowy :) chyba że jest oferta indywidualna np w Orange itd. dla Nokia N900 :)

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Mi to się lepiej opłaca ponieważ doładowania mam za darmo. A co sądzicie o iPhone 4 i Samsung Galaxy S3 ? Oraz jutro wychodzi iPhone 5 ?

@Edit

Poradźcie coś o wyborze iPhone 4 a Sony Ericsson Xperia Play. Chcę telefon do gier bardziej ale który do tego lepszy? żeby miał jeszcze sprawny internet, dobry aparat.

Opublikowano

To zdecydowanie Iphone 4 z tych 2 ;). IOS jest przystosowany do gier i na tegre) powinna być zoptymalizowana pod Ip4. Z drugiej strony w tej samej cenie znajdziesz Galaxy S 3...

Opublikowano

Tylko jest iPhone 4 i iPhone 4S i który wybrać ? Aby był dobry do gier, szybki internet, ogólnie który lepszy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...