SobieskiGT3 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam problem z odinstalowaniem cod'a 4 gdy wchodzę w panel sterowani->dodaj/usuń program wybieram cod'a i odinstalowuje wyskakuje mi błąd "1628: Instalacja oparta na skrypcie zakończyła się niepowodzeniem". Nie wiem co z tym zrobić usunąłem wszystkie pliki z folderu z grą i nic to nie pomogło. Proszę o pomoc z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
Temperaturek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Może restart komputera? Albo zobacz czy przez CCleanera będziesz mógł. ` Zbyt pokręcony by żyć , zbyt rzadki by umrzeć . Odnośnik do komentarza
SobieskiGT3 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @up Restart nie pomaga, CCleaner tez nic Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 usunąłem wszystkie pliki z folderu z grą No to pozdro , nie odinstalujesz bo nie ma pliku do odinstalowania ... XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Spróbuj programem Revounistaler Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.