komp165 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam poszukuje hostingu pod strone CMS ktora miesiecznie odwiedza okolo 100000tys osob najlepiej najtanszy i bez limitow jak by sie dalo.Prosze o propozycje/ www.superchichot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jaki masz fundusz ? Strona jest typowo informacyjna ? czy jakiś inny typ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komp165 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 informacyjna www.superchichot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 to popatrz na hostingi operfujące przez http://hpbf.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruku Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Hpbf.pl, z pozoru ma dobre serwery, przy 20 użytkownikach online, na serwerze o największych wymagań, pada. Administratorem serwera jest mój znajomy, zrezygnowałem z ich usług. Proserwer jest za słaby na taką liczbę odświeżeń. Nie istnieje dobry, tani hosting. Przeszukaj oferty ovh, lh. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.