ZULicyPolskiej Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam mam problem gdyż po rundzie i jak dołanczam do gry mam rozmazane litery takie na biało i nie widac ile mam expa bozatym jest ok nwm jak to rozwiązać wiem ze temat był ale nie skapnołem się i koleś edytował na ze sobie poradził ale ja niewiem jak to zrobic prosze o help Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zaktualizuj sterowniki karty graficznej. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
NoskY Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 JA miałem ten sam problem. Zaktualizuj sterowniki i zmien rozdzielczosć Jak masz tą * przy rozdzielczościach to wybierz najwyższą jaka jest możliwa. (Tylko musi być z tą gwiazdką ) Robię to co lubię, lubię to co chcę. Odnośnik do komentarza
ZULicyPolskiej Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nic.. Odnośnik do komentarza
NoskY Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zmieniłeś rozdzielczość ? Robię to co lubię, lubię to co chcę. Odnośnik do komentarza
maxi200129 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zaktualizuj sterowniki karty graficznej. jak zaktualizowac sterowniki karty graficznej prubowalem ale nie działało-Przepraszam za błędy jeżeli się wogule jakieś pojawiły Odnośnik do komentarza
Hardy. Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opcje--> Tryb Gry--> Pełny ekran. Lub ja runda ci się załaduje,to Alt+Enter i masz pełny ekran. Mi tak pomogło,bo w okienku są rozmazane litery. Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Odkop. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.