Burned123 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, mam kilka pytań odnośnie zarabiania na własnej stronie internetowej. Żeby nie przedłużać.. przejdę do sedna sprawy. 1) Czy trzeba być pełnoletnim aby móc zarabiać na własnej stronie internetowej? 2) Czy dane forum/strona musi być od początku na płatnej domenie + hosting (chodzi o to czy od razu musi mieć adres.pl/com/de/eu.. ) 3) Czy należy mieć konto bankowe, kiedy dana strona będzie dawała zyski? To na razie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, mam kilka pytań odnośnie zarabiania na własnej stronie internetowej. Żeby nie przedłużać.. przejdę do sedna sprawy. 1) Czy trzeba być pełnoletnim aby móc zarabiać na własnej stronie internetowej? 2) Czy dane forum/strona musi być od początku na płatnej domenie + hosting (chodzi o to czy od razu musi mieć adres.pl/com/de/eu.. ) 3) Czy należy mieć konto bankowe, kiedy dana strona będzie dawała zyski? To na razie tyle 1) Z tego co wiem to nie, lecz konto bankowe musi być na dorosłego.2) nie. 3) tak. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 1) NIe, podpisywanie niektórych umów np google Adwens , czy jak się to tam piszę , to wymagają 18 lat 2)Nie 3)Tak, lecz nie musi być to konto zarejestrowane na Ciebie, może być na któregoś z rodzica , siostre , brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burned123 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Okej, dzieki macie po lajku, tematu prosze nie zamykać, gdyz będę w nim kontynuował, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiozpoczty Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Co do domen. Istnieje powszechna opinia, iż domeny główne lepiej się indeksują w przeglądarkach. A chcąc monetyzować traffic, dobrze go najpierw mieć. Pozdrawiam, Katarzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruku Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wszystko zależy od tego, jak chcesz działać... Większość umów wymaga pełnoletności, konta bankowego zarejestrowanego na dane, takie same jak w ich systemie. Powiedz mi, gdzie byś chciał mieć wypłacane te pieniążki? Na pewno nie na PP. Doradzę Ci, jeśli masz stronę, bądź forum, które generuje podobny ruch jak na mpc, to śmiało możesz wkraczać w świat reklam, ale gdy forum, portal liczy 100 userów, nie ma sensu. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.