Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sunwell opinie

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Dotychczas gralem na serwerach high rate ale postanowilem zagrac na jakichs mniejszych mnoznikach.Slyszalem,ze dobry serwer low rate jest Sunwell.Co o tym serwerze sadzicie?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano (edytowane)

może i prawde prawisz ale ja wole servery 1acc jedna frakcja

Tod mi przypadł do gustu

nic więcej d;

Edytowane przez danielosik

ALLIANCE

Opublikowano

Ja opiszę dokładniej.

Plusami Sunwella jest przede wszystkim.

1: Ogar w skryptowaniu, bo to na Sunwellu szybciej gracze uzyskali Violet Proto Drake.

2: Otwarte Icecrown Citadel + nadchodzący S9.

3: Duża liczba graczy.

4: Fixy niemalże na porządku dziennym.

Minusy.

1: Administracja nie kiedy, za błahe powody rozdaje bany, albo robi konspiracje by kogoś się pozbyć. Pamiętam taką sytuacje.

2: Ciężko świeżo co upieczonej 80tce, ubrać postać bo większość biega w itemach z TOTC, lub zbiera z ICC już.

3: Reputacja serwera, bo Jajcer już nie raz co niektórym podpadł.

Jeśli chodzi o ToDa to w minusach ma więcej, ale zależy kto jak patrzy.

Opublikowano

Dlaczego bardziej polecasz Moltena?

Chociażby dlatego, że to w 100% profesjonalny serwer.

A największym minusem Sunwell'a jest to, że to polski serwer. A jak wiadomo, Polski serwer prywatny = banda gównażerii.

Graj na Redemptor Hominis, ekipa do d***, wiekszosc rzeczy pobugowana ale gramy RP i sa w porzadku ludzie :P

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Wspomnę, że na sunwellu jest tyle dzieci, ile w całym moim życiu nie spotkałem... WSZĘDZIE, na każdej instancji widzę typa który nie potrafi pisać, wysłowić się, wyzywa Cie, i jeszcze twierdzi ze ma 19lat... Słodkie. Administracja na sunwellu nie raz w chuja leci i to ostro. Serwer jest dobry ale zaczyna się niszczyć... Polecam Ci moltena, jeśli na sunwellu nie masz żadnej charki 75+ to wątpię, że start dobrze Ci pójdzie... Expi się naprawdę słabo na low lvl... Zbugowane questy, moby, ale administracja nawet nic sobie z tego nie robi, wbiłem moim dk 67lvl i odszedłem z servera...

Opublikowano

Cóż... Na sunwellu kupujesz exp boost i masz raty x6, przez co bardzo szybko wbijesz max lvl. BG praktycznie na każdym lvlu, DF podobnie. Raidy LK full okryptowane (niedługo będzie pierwsze skrzydło ICC). Jakieś 98-99% spelli działa poprawnie, WG.

Na moltenie za vote/donate points kupisz praktycznie wszystko. Owszem, gra więcej osób (prez co wieczorami są kolejki po 500-600 osóB), jest całe ICC, RS, ale nie ma WG i innych rzeczy.

Opublikowano

Ostatnio sunwell.pl mnie przeraża. Zaczyna się poprostu (w moich oczach) rozpadać .

Dlatego jak napisał kolega wyżej , kupiłem za 60 zł All in One. I od nast. tygodnia gram na globalu !^^

Wole zapłacić i mieć przyjemność z gry, niż się wkurwiać na sunwellu.

Opublikowano

Decyzje juz podjalem.Narazie bede gral na Sunwellu a jak nie spodoba mi sie to zaczne grac na globcu.Temat do zamkniecia.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...