Skocz do zawartości

Sunwell opinie

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja opiszę dokładniej.

Plusami Sunwella jest przede wszystkim.

1: Ogar w skryptowaniu, bo to na Sunwellu szybciej gracze uzyskali Violet Proto Drake.

2: Otwarte Icecrown Citadel + nadchodzący S9.

3: Duża liczba graczy.

4: Fixy niemalże na porządku dziennym.

Minusy.

1: Administracja nie kiedy, za błahe powody rozdaje bany, albo robi konspiracje by kogoś się pozbyć. Pamiętam taką sytuacje.

2: Ciężko świeżo co upieczonej 80tce, ubrać postać bo większość biega w itemach z TOTC, lub zbiera z ICC już.

3: Reputacja serwera, bo Jajcer już nie raz co niektórym podpadł.

Jeśli chodzi o ToDa to w minusach ma więcej, ale zależy kto jak patrzy.

Wspomnę, że na sunwellu jest tyle dzieci, ile w całym moim życiu nie spotkałem... WSZĘDZIE, na każdej instancji widzę typa który nie potrafi pisać, wysłowić się, wyzywa Cie, i jeszcze twierdzi ze ma 19lat... Słodkie. Administracja na sunwellu nie raz w chuja leci i to ostro. Serwer jest dobry ale zaczyna się niszczyć... Polecam Ci moltena, jeśli na sunwellu nie masz żadnej charki 75+ to wątpię, że start dobrze Ci pójdzie... Expi się naprawdę słabo na low lvl... Zbugowane questy, moby, ale administracja nawet nic sobie z tego nie robi, wbiłem moim dk 67lvl i odszedłem z servera...

Cóż... Na sunwellu kupujesz exp boost i masz raty x6, przez co bardzo szybko wbijesz max lvl. BG praktycznie na każdym lvlu, DF podobnie. Raidy LK full okryptowane (niedługo będzie pierwsze skrzydło ICC). Jakieś 98-99% spelli działa poprawnie, WG.

Na moltenie za vote/donate points kupisz praktycznie wszystko. Owszem, gra więcej osób (prez co wieczorami są kolejki po 500-600 osóB), jest całe ICC, RS, ale nie ma WG i innych rzeczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Sunwell opinie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...