Greedo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witajcie.Dotychczas gralem na serwerach high rate ale postanowilem zagrac na jakichs mniejszych mnoznikach.Slyszalem,ze dobry serwer low rate jest Sunwell.Co o tym serwerze sadzicie? Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza
WsU☼ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak nie masz problemów z j.angielskim to bardziej polecam Molten'a. Odnośnik do komentarza
Greedo Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dlaczego bardziej polecasz Moltena? Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza
danielosik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na sunwellu nie gram bo to nie jest pvp <horda i ally na 1 koncie> dlatego gram na troszke gorszym i troche zbugowanym ToD~ Greedo 1 ALLIANCE Odnośnik do komentarza
maniek922 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Sunwell= Najlepszy polski priv Wotlk ToD to szkoda gadać Edytowane 26 Września 2012 przez maniek922 Greedo 1 Odnośnik do komentarza
danielosik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) może i prawde prawisz ale ja wole servery 1acc jedna frakcja Tod mi przypadł do gustu nic więcej d; Edytowane 26 Września 2012 przez danielosik Greedo 1 ALLIANCE Odnośnik do komentarza
DesoPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja opiszę dokładniej. Plusami Sunwella jest przede wszystkim. 1: Ogar w skryptowaniu, bo to na Sunwellu szybciej gracze uzyskali Violet Proto Drake. 2: Otwarte Icecrown Citadel + nadchodzący S9. 3: Duża liczba graczy. 4: Fixy niemalże na porządku dziennym. Minusy. 1: Administracja nie kiedy, za błahe powody rozdaje bany, albo robi konspiracje by kogoś się pozbyć. Pamiętam taką sytuacje. 2: Ciężko świeżo co upieczonej 80tce, ubrać postać bo większość biega w itemach z TOTC, lub zbiera z ICC już. 3: Reputacja serwera, bo Jajcer już nie raz co niektórym podpadł. Jeśli chodzi o ToDa to w minusach ma więcej, ale zależy kto jak patrzy. Greedo 1 Odnośnik do komentarza
WsU☼ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dlaczego bardziej polecasz Moltena? Chociażby dlatego, że to w 100% profesjonalny serwer. A największym minusem Sunwell'a jest to, że to polski serwer. A jak wiadomo, Polski serwer prywatny = banda gównażerii. Graj na Redemptor Hominis, ekipa do d***, wiekszosc rzeczy pobugowana ale gramy RP i sa w porzadku ludzie :P Greedo 1 Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Molten jest niestabilny. Diff skacze co kilka sekund, także gra casterem odpada. Greedo 1 Odnośnik do komentarza
Zmora222 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wspomnę, że na sunwellu jest tyle dzieci, ile w całym moim życiu nie spotkałem... WSZĘDZIE, na każdej instancji widzę typa który nie potrafi pisać, wysłowić się, wyzywa Cie, i jeszcze twierdzi ze ma 19lat... Słodkie. Administracja na sunwellu nie raz w chuja leci i to ostro. Serwer jest dobry ale zaczyna się niszczyć... Polecam Ci moltena, jeśli na sunwellu nie masz żadnej charki 75+ to wątpię, że start dobrze Ci pójdzie... Expi się naprawdę słabo na low lvl... Zbugowane questy, moby, ale administracja nawet nic sobie z tego nie robi, wbiłem moim dk 67lvl i odszedłem z servera... therd23 i Greedo 2 Odnośnik do komentarza
Menddor Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cóż... Na sunwellu kupujesz exp boost i masz raty x6, przez co bardzo szybko wbijesz max lvl. BG praktycznie na każdym lvlu, DF podobnie. Raidy LK full okryptowane (niedługo będzie pierwsze skrzydło ICC). Jakieś 98-99% spelli działa poprawnie, WG. Na moltenie za vote/donate points kupisz praktycznie wszystko. Owszem, gra więcej osób (prez co wieczorami są kolejki po 500-600 osó, jest całe ICC, RS, ale nie ma WG i innych rzeczy. Greedo 1 Odnośnik do komentarza
JakSieMacie Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wszystkie privy to syf. Polecam ci grę na globalu Za 60zł na keye.pl masz All in One, czyli Battle Chest (Vanilia, TBC, WoTLK) + Cata i darmowe 30 dni gry. Greedo 1 Odnośnik do komentarza
LuuuuuuuziQ Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ostatnio sunwell.pl mnie przeraża. Zaczyna się poprostu (w moich oczach) rozpadać . Dlatego jak napisał kolega wyżej , kupiłem za 60 zł All in One. I od nast. tygodnia gram na globalu ! Wole zapłacić i mieć przyjemność z gry, niż się wkurwiać na sunwellu. Greedo 1 Odnośnik do komentarza
Greedo Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Decyzje juz podjalem.Narazie bede gral na Sunwellu a jak nie spodoba mi sie to zaczne grac na globcu.Temat do zamkniecia. Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi