Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Mam problem. Poprawnie dodaję 3 rekę jak i powiększony skład na serwer lecz bonusów na start i tak nie ma! Dlaczego? Przed resetem kont to działało. Bardzo proszę o szybką pomoc!!! Dam limit like i 5!!! UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Śpieszę się bardzo, no nikt nie wie!!!??? UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
DiabloXPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ostatnio malo ludz isiedzi na mpc ;/ napisz posta w piątek lub sobote.. ;/ Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja piszę, że się spiesze, a ty, że za kilka dni... No niech ktoś powie mi, dlaczego tych bonusów na start nie ma. UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
DiabloXPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jakie masz pliki serwerowe ?? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Sherera. Ale tak jak pisałem, działało przed restartem kont, postaci itd. UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
DiabloXPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Bo to tylko na konta np zalozyles konto i dodales ta 3 reke ktos inny zrobil pozniej konto przed tym jak dodales 3 reke to by nie mial. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Teraz jak zakładam konto to nawet jak chce się zalogować, to pisze złe pasy, a przed chwilą takie same passy działały, jak robie nowe konta, to też zawsze złe pasy, a robie dobrze all generatorem haseł mysql. UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
DiabloXPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Przez ten generator baze zjebałes ;/ Zrob se reje na mpc poszukaj jest 100 tematow z reje na serwery hamachi Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Co ty pi3rdolisz... Po to jest generator, właśnie żeby robić hasła. To nic nie psuje . Temat close, bo mi się baza zjebala UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
SpotlineMT2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zmień domyślną wartość dla tabeli account kolumn odpowiedzialnym na bonusy. Odnośnik do komentarza
Largos Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jedno zapytanie na google i 5 poradników na ten temat: https://www.google.p...channel=suggest a tu masz z MPC: http://www.mpcforum....-przez-navicat/ Poradnik by Deseep: 1. Zapytanie: Wchodzimy do Account naciskamy Query i New Query. Wpisujemy tam: ALTER TABLE `account` MODIFY COLUMN `safebox_expire` datetime NOT NULL DEFAULT '2014-04-04 12:20:20' AFTER `silver_expire`, MODIFY COLUMN `autoloot_expire` datetime NOT NULL DEFAULT '2014-04-04 12:20:20' AFTER `safebox_expire`; '2014-04-04 12:20:20' Zmieniamy na datę, do której ma trwać bonus. 2. Design Table: Przechodzimy do Account, klikamy PPM na account i przechodzimy do Design Table. Przewijamy pasek aż znajdziemy safebox_expire klikamy na datetime. W default mamy: 0000-00-00 00:00:00 i zmieniamy na np. 2014-04-04 12:20:20. Tak samo robimy z autoolot_expire. Zapisujemy i mamy 3 rękę i powiększony magazyn. Musiały ci się po prostu zmienić domyślne daty albo po prostu dobiegły końca, jak zwaliła się tabelka napraw ja w navicat. Odnośnik do komentarza
Lou. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a sprawdzałeś rejestracje ?? ja na jakiś plikach też miałem podobnie dawało mi dwa itemki a reszty nie . po prostu nie było prawidłowej daty w rejestracji. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.