Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawartość - gdzie?

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawartość z przeszłości już nie wróci.

Siemango. Gamus napisał, że zawartość już nie wróci czyli wyświetlana jest zawartość tylko z dnia w którym sprawdzamy - ok. Ale mam pytanie, gdzie sprawdzić wszystkie moje tematy/posty. Jest to potrzebne, więc uważam za błędne usunięcie tego. Nie zamykajcie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kurczę, chcąc zrobić spis swoich tutoriali - nie można, jest podanie na kida to nawet aktywności nie można ocenić.

Aktywność można zawsze ocenić =)

@topic

Spróbuj wpisać w wyszukiwarce swój nick :D

@edit

;o

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&section=search&do=search&fromsearch=1

nie pokazuje wszystkich tematów. beka wyszukiwarka pokazuje to samo co ''moja zawartość''

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Też potrzebuje znaleźć moje zlecenie na sygne bo nie wiem kiedy moge napisać nowe-.-

No ale jak trzeba było wywalić to trzeba trudno teraz pobawimy sie w górników

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Jest to spore utrudnienie sam miałem problem z odszukaniem pewnych tematów, dodatkowo trudno jest teraz w doborze KidModeratorów, ponieważ nie widać aktywności w postaci postów. Dziś może uda mi się porozmawiać z kierzkiem to on może jakoś tutaj zadziała i uda mu się przywrócić, w co wątpię.

Arcymistrz
Opublikowano

Przydało by się to przywrócić .

Ale macie problem. Jest good.

Jak się jest trollem, który nie potrafi napisać tematów. To jak najbardziej.

@top again.

Spore utrudnienie, nawet dla piszących aplikacje, nie każdy ma wpisany gdzieś swój TuT do danego działu, każdy chciałby zamieścić to w aplikacji, albo jak Kaś zrobić swój spis. Ja miałem tego w cholerę a znalazłem tylko swoje 3/4/5, po czym dodałem do profilu bo tak najlepiej jest przechowywać.

Opublikowano

F5

Dla niektórych może być ważne, dla innych nie, mi by się przydało i tyle. Dodajcie jak najszybciej, ułatwi prace każdemu.

Ojciec dobrze gada.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dla niektórych może być ważne, dla innych nie, mi by się przydało i tyle. Dodajcie jak najszybciej, ułatwi prace każdemu.

Opublikowano

a co was to w dupe gryzie, niech GMi/modzi sami szukają waszej zawartości gdy składacie podanie na kida, administracja sama utrudnia im prace, a nie Wy.

Taki problem to nie problem. Nikt Wam nie każe dawać listy poradników jak na tależu, bo przecież moderator powinien widzieć kto jest aktywny, pisze tuty itp. itd.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tak, ale np. w dziale gdzie jest bardzo duży ruch, trudno jest zapamiętać kto kiedy i gdzie napisał tutorial. Jak by przywrócili to to by było super.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...