Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klawiatura i mysz

Gość LastPhoenix450

Rekomendowane odpowiedzi

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Witajcie.

Jestem szczęśliwym posiadaczem konsoli x360 oraz gry crysis 2 jak również przyszłym posiadaczem bf3 bad company (PC albo xbox). Komputer mam 'biurowy' czyli jakby nie było - pod gry się nie nadaje (1.6 klatkuje :P). I tutaj pytanie: czy jest możliwość podłączenia myszki i klawiatury bo chciałbym pograć w fpp ze znośną grafiką ale ciężko jest coś takiego wykonać bez kompa (gra się strasznie głupio i uciążliwie). Crysis'a dostałem na urodzingi - nie jestem fanem grania w fpp na xbox. Reasumując szkoda mi tą grę sprzedawać za 20zł...

Opublikowano

Ja kiedys probowalem i mi dzialalo ale nie wiem czy jeszcze mozna bo to ala cheat poniewaz jak grasz w Np Crysis lub Cod to szybko mozesz celowac i to ma nazwe Quick Scope.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Ja kiedys probowalem i mi dzialalo ale nie wiem czy jeszcze mozna bo to ala cheat poniewaz jak grasz w Np Crysis lub Cod to szybko mozesz celowac i to ma nazwe Quick Scope.

może jakieś szczegóły podasz jak na x360 zainstalować to, jakiś link albo coś?

Opublikowano

Musisz kupic specjalny zestaw skladajacy sie z myszki i klawiatury,ale moim zdaniem to strata kasy ;) Kilka godzinek treningu,a bedziesz kozaczyc z padem i nie bedziesz chcial wrocic do myszki i klawiatury :)

ruch_13.jpg
Opublikowano

Proszę bardzo, MediaMarkt, takie urządzonko kosztuje 239zł jednak ja radziłbym ci grać na padzie :) Chyba nie muszę mówić dlaczego? :P

http://www.mediamarkt.pl/akcesorium-hama-konwerter-speedshot-xbox-360,id-282525

Odnośnie "QuickScope-a", nie wyróżnia się go przy zwykłych broniach jak karabinki czy pistolety ręczne... QuickScope to szybkie celowanie ale z karabinu snajperskiego co wg. mnie jest dużo łatwiejsze do opanowania na padzie niż klawiaturze i myszce. Narodziło się w MW2 zważając na pomocne w tym preki. Generalnie jest to po prostu skill, a nie "szybkie celowanie" dzięki klawiaturze i myszce... Jak dobrze to wyćwiczysz to zabijasz wszystkich bez względu na to jaką przeciwnik ma broń.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Proszę bardzo, MediaMarkt, takie urządzonko kosztuje 239zł jednak ja radziłbym ci grać na padzie :) Chyba nie muszę mówić dlaczego? :P

http://www.mediamarkt.pl/akcesorium-hama-konwerter-speedshot-xbox-360,id-282525

Odnośnie "QuickScope-a", nie wyróżnia się go przy zwykłych broniach jak karabinki czy pistolety ręczne... QuickScope to szybkie celowanie ale z karabinu snajperskiego co wg. mnie jest dużo łatwiejsze do opanowania na padzie niż klawiaturze i myszce. Narodziło się w MW2 zważając na pomocne w tym preki. Generalnie jest to po prostu skill, a nie "szybkie celowanie" dzięki klawiaturze i myszce... Jak dobrze to wyćwiczysz to zabijasz wszystkich bez względu na to jaką przeciwnik ma broń.

Pomogłeś :)

//cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...