Bloniak21 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam, Mam pytanie: Czy można zakupić z jakiejś strony yang na prywatnym serwerze Ravia.eu Przeglądałem wiele forum i Allegro ale nigdzie nic takiego nie znalazłem. Bardzo proszę o odpowiedź. P.S. Nie mam możliwości wykonania przelewu.No nie będę ukrywał mam 14lat.Znam poprawną pisownię jak widać w tym tekście. Pozdrawiam "W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM" Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No nie ma możliwości inaczej jak widać. Na allegro jedynie przelew, jak masz kupić to poproś rodziców żeby Ci kupili, bądź sam wykonaj przelew pocztą. Nie kupuj za SMS czy inne bajery, lepiej mieć 100% pewności. A takie przypadki znajdziesz raczej u prywatnych ludzi na serwerze. Odnośnik do komentarza
Ciasteczkowy ;D Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na allegro do tych co sprzedają napisz na gg czy mógłbyś wypełnić blankiet i wysłać pieniądze na poczcie. Sam mam 14 lat i nie raz tak robiłem Odnośnik do komentarza
Pawłoś Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na allegro do tych co sprzedają napisz na gg czy mógłbyś wypełnić blankiet i wysłać pieniądze na poczcie. Sam mam 14 lat i nie raz tak robiłem To jest normalny przelew, dojdą do sprzedawcy pieniądze to przekaże Ci yangi... Innej opcji niż Allegro nie ma... Ew. kupić w IS'ie zwoje egzorcyzmu, bądź liczyć na fart i tasować losy... Ja np. za smsa za 5zł dorobiłem się 500SM więcej... Odnośnik do komentarza
Bloniak21 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ok, Dzięki wszystkim za pomoc. DO ZAMKNIĘCIA "W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.