Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno yang na Ravia

Bloniak21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie:

Czy można zakupić z jakiejś strony yang na prywatnym serwerze Ravia.eu

Przeglądałem wiele forum i Allegro ale nigdzie nic takiego nie znalazłem.

Bardzo proszę o odpowiedź.

P.S.

Nie mam możliwości wykonania przelewu.No nie będę ukrywał mam 14lat.Znam poprawną pisownię jak widać w tym tekście.

Pozdrawiam

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

No nie ma możliwości inaczej jak widać. Na allegro jedynie przelew, jak masz kupić to poproś rodziców żeby Ci kupili, bądź sam wykonaj przelew pocztą. Nie kupuj za SMS czy inne bajery, lepiej mieć 100% pewności.

A takie przypadki znajdziesz raczej u prywatnych ludzi na serwerze.

Opublikowano

Na allegro do tych co sprzedają napisz na gg czy mógłbyś wypełnić blankiet i wysłać pieniądze na poczcie. Sam mam 14 lat i nie raz tak robiłem xD

To jest normalny przelew, dojdą do sprzedawcy pieniądze to przekaże Ci yangi... ;) Innej opcji niż Allegro nie ma... Ew. kupić w IS'ie zwoje egzorcyzmu, bądź liczyć na fart i tasować losy... Ja np. za smsa za 5zł dorobiłem się 500SM więcej... ;)

Opublikowano

Ok,

Dzięki wszystkim za pomoc.

DO ZAMKNIĘCIA

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...