Niebieskiii Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam takie pytanko, mogę jeszcze zaaktywować klucz z edycji limitowanej gry? Odnośnik do komentarza
Masalkov Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 prawdopodobnie tak..? czemu byś nie mógł.? Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-' Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A próbowałeś ? pewnie, że możesz tak się mi wydaje bo edycja limitowana nie wygasa więc spróbuj. Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak, możesz Odnośnik do komentarza
Niebieskiii Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ok, znalazłem pudełko (trochę zakurzone :P) i zaaktywowałem klucz. Działa. Można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.