Skocz do zawartości

[Pytanie]Moja strona w necie jak wy pozycjonować?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wy pozycjonować stronę tzn: mam już pierwsze miejsce po wpisaniu całego adresu czyli nazwastrony.cba.pl w tedy pojawia się pierwsza ale co zrobić żeby był chociaż na 1 stronie jak ktoś wpisze coś co jest na mojej stronie czyli np: poradnik do xxx macie jakieś pomysły?

Strona jest na darmowym hostingu na razie póki nie znajdę odwiedzających potem przeniosę na jakiś płatny

Pamiętaj Daje Like

Cześć...

Nie wypozycjonujesz na darmowym hostingu...

Dlaczego? Hosting to hosting...

Moja 1 strona na cba nadal stoi - pomimo iż jest celowo zbudowana bez <!DOCTYPE HTML> i co najważniejsze bez head, tylko title jest gdzieś w połowie kodu, to kompletnie bez niczego zdobyłem PR2...

Darmowe sposoby

• Dodać stronę do google jak i do innych wyszukiwarek.
  • Dodać ją do wszystkich darmowych SEO Katalogów, które mają wysokie PR.
  • Wymieniać się linkami/buttonami/bannerami z innymi stronami - najlepiej o tej samej tematyce.
  • Zrobienie sobie zaplecza (SEO katalog itp).
  • Reklamować na forach reklamowych.

Płatne

• Wykupić reklamę w google itp.
  • Dodać ją do wszystkich płatnych SEO Katalogów, które mają wysokie PR.
  • W darmowych SEO Katalogach możemy wykupić premium, dzięki czemu nasz wpis będzie wyżej pozycjonowany.
  • Organizować konkursy, w których będą dobre nagrody. (na sam opczątek polecam zrobić konkurs reklamowy - kto więcej osób zaprosi).

PS: Im więcej stron wskazuję twoją, tym większy PageRank strony, no i oczywiście większa popularność :)

897771404427433574016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Moja strona w necie jak wy pozycjonować?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...