James1919 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak wy pozycjonować stronę tzn: mam już pierwsze miejsce po wpisaniu całego adresu czyli nazwastrony.cba.pl w tedy pojawia się pierwsza ale co zrobić żeby był chociaż na 1 stronie jak ktoś wpisze coś co jest na mojej stronie czyli np: poradnik do xxx macie jakieś pomysły? Strona jest na darmowym hostingu na razie póki nie znajdę odwiedzających potem przeniosę na jakiś płatny Pamiętaj Daje Like Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrians Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie wypozycjonujesz na darmowym hostingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalsky™ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no moja jakoś strona sfmobile, jest wypozycjonowana na darmowym hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapne Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 skoro jest, to powiedz jak to zrobiłeś, proste : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie wypozycjonujesz na darmowym hostingu... A czy muszę mieć domenę czy wystarczy tani hosting? Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXu Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 z końcówką *.pl lepiej. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTvA Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie wypozycjonujesz na darmowym hostingu... Dlaczego? Hosting to hosting... Moja 1 strona na cba nadal stoi - pomimo iż jest celowo zbudowana bez <!DOCTYPE HTML> i co najważniejsze bez head, tylko title jest gdzieś w połowie kodu, to kompletnie bez niczego zdobyłem PR2... Darmowe sposoby Dodać stronę do google jak i do innych wyszukiwarek. Dodać ją do wszystkich darmowych SEO Katalogów, które mają wysokie PR. Wymieniać się linkami/buttonami/bannerami z innymi stronami - najlepiej o tej samej tematyce. Zrobienie sobie zaplecza (SEO katalog itp). Reklamować na forach reklamowych. Płatne Wykupić reklamę w google itp. Dodać ją do wszystkich płatnych SEO Katalogów, które mają wysokie PR. W darmowych SEO Katalogach możemy wykupić premium, dzięki czemu nasz wpis będzie wyżej pozycjonowany. Organizować konkursy, w których będą dobre nagrody. (na sam opczątek polecam zrobić konkurs reklamowy - kto więcej osób zaprosi). PS: Im więcej stron wskazuję twoją, tym większy PageRank strony, no i oczywiście większa popularność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.