Feraa Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 WhiteGaming Adres IP: f14.owncraft.pl:25050Typ Serwera: Survival Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Tak Premium: Nie Sloty: 10(Jeżeli się uda to powiekszymy do 20!) Biala Lista: Nie Nether: Tak Status: Jedynie co mogę powiedzieć że jest ich ponad 30. Nie będe ich rozpowszechniał. [Wlaściciel]nranin [HeadAdmin]KonradPL [Moderator]Zukos i inni Jeżeli serwer będzie zapełniony zrobimy event z surowcami! Serwer jest mój.Będę ten temat aktualizował i informował o wszelkich problemach! Daj Like bo się popłacze. Odnośnik do komentarza
Jacek190 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Polecam Gorąco server Administacja 10/10 gracze ogrnięci i tak nie bluzgają jak na niekórych Nie ma gości w diax eq i zabiających Cię jak tylko wyjdziesz ! Naprawde polecam Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Feraa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Serwer narazie Ofline ponieważ plugin który dał link do niego pewien gracz niewiedaomo skąd był zawirusowany. Postaram się jak najszybciej to naprawić! 5 minut wracamy! Daj Like bo się popłacze. Odnośnik do komentarza
Feraa Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przepraszam ale mapke nam usunęło ;( Szukam kogoś kto pomoże mi zbudować nową.! Oferuję za pomoc dobra zabawe! Daj Like bo się popłacze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.