make me kebab Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tematyka: Anime Wysokosc: Wedle wymagań Szerokosc: Wedle wymagań Napis/y: DieKasia Kolorystyka: Kolory tęczy Dodatkowe informacje od zlecajacego: Pod nickiem prosiłabym o jakiś napis/cytat z anime. Jakaś ładna, dobrana kolorystycznie ramka. Tematyka: Anime Wysokosc: Wedle wymagań Szerokosc: Wedle wymagań Napis/y: Kolorystyka: Kolory tęczy Dodatkowe informacje od zlecajacego: Chciałabym aby awatar wyglądał jak sygnatura, wiecie o co chodzi. Danke shön. Odnośnik do komentarza
make me kebab Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiem, nie minęło 24h, ale bardzo mi zależy na tym zleceniu! Proszę mi warma nie dawać obiecuję, że to się więcej nie powtórzy.. Odnośnik do komentarza
Casso. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Proszę ;3 ____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________ Odnośnik do komentarza
make me kebab Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Up dziękuję. Jest bardzo fajna, ale brakuje mi tego czegoś. Czy ktoś móglby jeszcze coś zrobić? Daje 5*. Mikro like i 5*. Odnośnik do komentarza
Casso. Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiem,że nie mogę napisać,że potem zrobię,ale w tej sytuacji muszę. Dzisiaj niestety nie zrobię,ale jutro po szkole z chęcią ____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________ Odnośnik do komentarza
make me kebab Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiem,że nie mogę napisać,że potem zrobię,ale w tej sytuacji muszę. Dzisiaj niestety nie zrobię,ale jutro po szkole z chęcią Spoko, spoko. Sama mam szkołę. Za każdy post masz plusa, aż do limitu. Odnośnik do komentarza
make me kebab Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 F5. Poproszę coś większego i bardziej inspirującego. Nie mówię, że miko źle zrobił bo bardzo dobrze, ale brakuje mi tego czegoś. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.