Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema. Mam problem. Jak chcę usunać jakaś postać to pisze "Nie możesz usunąć postaci". Kod dobry. To się dzieje zawsze. Nawet jak zrobie reset kont, założe nowe konto i postać to i tak potem nie mogę jej usunąć. Proszę o szybką pomoc i z góry dzięki! UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://lmgtfy.com/?q=site%3Ampcforum.pl+tut+jak+naprawi%C4%87+usuwanie+postaci Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Gość Gibuś Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 UP, po co spamujesz ? w czym to mialo pomoć ? Przyłączam się do pytania, jak naprawić usuwanie postaci przez kod usunięcia. Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 lopes: Co to ma być? Nie pomogłeś mi wogóle. Jeden temat znalazłe w tym google co mi dałeś i jeszcze to nie zadziałało. Bardzo proszę o pomoc!!! UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 UP, po co spamujesz ? w czym to mialo pomoć ? Przyłączam się do pytania, jak naprawić usuwanie postaci przez kod usunięcia. Skoro Ty nawet gotowej wpisanej frazy w google nie możesz odpowiednio użyć, to wróć do grania w minecraft'a. Choć w sumie, tam też troszkę logiki jest wymagane. Cofam. Wyłącz kompa, szkoła wita lopes: Co to ma być? Nie pomogłeś mi wogóle. Jeden temat znalazłe w tym google co mi dałeś i jeszcze to nie zadziałało. Bardzo proszę o pomoc!!! Truncate tabeli nie pomogło? Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 UP:Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? OMG... Pisałem przecież w 1 poście, że robiłem reset all wielokrotnie i nie pomogło. UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 UP:Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? OMG... Pisałem przecież w 1 poście, że robiłem reset all wielokrotnie i nie pomogło. Wyobraź sobie, że czytać ze zrozumieniem potrafię i nigdzie nie napisałeś jakich tabeli truncate robiłeś No ale skoro nie potrafię czytać, to po co mam Ci pomóc Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie spamuj, tylko napisz co mam zrobić jeśli nie zadział restart postaci jeśli piszesz, że potrafisz mi pomóc ;]. UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
Gość Gibuś Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Skoro Ty nawet gotowej wpisanej frazy w google nie możesz odpowiednio użyć, to wróć do grania w minecraft'a. Choć w sumie, tam też troszkę logiki jest wymagane. Cofam. Wyłącz kompa, szkoła wita Chodzisz i spamujesz we wszystkich tematach, sam sobie inteligencie wyszkuja przez google. Wpisz w google i pokaż gdzie ci pokaże coś konkretnego. Nie zawsze google pokaże wszystko co chcesz, chyba że tobie google do życia wystarcza. W zawodzie jasnowidza też robisz ? skąd wiesz w co gram ? Jeśli ktoś gra w to, a drugi w tamto to nie ma w tym nic śmiesznego bo to jest kwestia gustu. Jedyne dziecko jakie widze w tym temacie to ty, chodzi po forum i pisze wszedzie posty dla licznika i liczy na plusy, a nic nikomu nie pomagasz tylko zaśmiecasz tematy. Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chodzisz i spamujesz we wszystkich tematach, sam sobie inteligencie wyszkuja przez google. Wpisz w google i pokaż gdzie ci pokaże coś konkretnego. Nie zawsze google pokaże wszystko co chcesz, chyba że tobie google do życia wystarcza. W zawodzie jasnowidza też robisz ? skąd wiesz w co gram ? Jeśli ktoś gra w to, a drugi w tamto to nie ma w tym nic śmiesznego bo to jest kwestia gustu. Jedyne dziecko jakie widze w tym temacie to ty, chodzi po forum i pisze wszedzie posty dla licznika i liczy na plusy, a nic nikomu nie pomagasz tylko zaśmiecasz tematy. Po 1. nie ma plusów Po 2. w dupie mam licznik postów Po 3. przed podaniem linka do google sprawdzam czy po wyszukaniu jest odpowiedź na zadawane pytanie, więc nie pierdól głupot że google nie pokazuje nic konkretnego. VisionExpress, gorąco polecam Po 4. Patrząc na Twoją logikę to minecraft lub mario były by najlepsze @Aw Musisz usunąć zawartość tabeli gildyjnych Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 lopes ja pi3rdole już lepiej się nie udzielaj!!! kuR.WA pisałem ze zrobilem reset wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!111 temat close bo mi sie baza zjebala UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 lopes ja pi3rdole już lepiej się nie udzielaj!!! kuR.WA pisałem ze zrobilem reset wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!111 temat close bo mi sie baza zjebala Chłopczyku, napisałeś, że zrobiłeś reset postaci Jaka nerwica Coraz to gorzej z młodzieżą... Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Pumaa Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Aha. Więc według Ciebie tylko dzieci się wkurwiają? Daruj sobie, bo po tym co piszesz to raczej ty jesteś dzieciaczkiem. Chyba to oczywiste, że się nie robi samego resetu postaci, bo będą błędy, tylko trzeba wszystko usunąć, ale dla Ciebie to logiczne nie jest, bo jesteś głupi. Temat close pisałem, więc pozatym się nie udzielaj . UnStoppable / Arkitev Odnośnik do komentarza
SpotlineMT2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Sprawdź czy tabela player i player_deleled są takie same, od strony kolumn. Jeżeli nie, to skopiuj tabelę player, wyczyść ją i nadaj jej nazwę: player_deleled. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.