Skocz do zawartości

[PROBLEM] Nie możesz usunąć postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mam problem. Jak chcę usunać jakaś postać to pisze "Nie możesz usunąć postaci". Kod dobry. To się dzieje zawsze. Nawet jak zrobie reset kont, założe nowe konto i postać to i tak potem nie mogę jej usunąć.

Proszę o szybką pomoc i z góry dzięki!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

UP, po co spamujesz ? w czym to mialo pomoć ?

Przyłączam się do pytania, jak naprawić usuwanie postaci przez kod usunięcia.

Skoro Ty nawet gotowej wpisanej frazy w google nie możesz odpowiednio użyć, to wróć do grania w minecraft'a. Choć w sumie, tam też troszkę logiki jest wymagane. Cofam. Wyłącz kompa, szkoła wita :)

lopes: Co to ma być? Nie pomogłeś mi wogóle. Jeden temat znalazłe w tym google co mi dałeś i jeszcze to nie zadziałało.

Bardzo proszę o pomoc!!!

Truncate tabeli nie pomogło?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

UP:Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? OMG... Pisałem przecież w 1 poście, że robiłem reset all wielokrotnie i nie pomogło.

Wyobraź sobie, że czytać ze zrozumieniem potrafię i nigdzie nie napisałeś jakich tabeli truncate robiłeś ;)

No ale skoro nie potrafię czytać, to po co mam Ci pomóc ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Skoro Ty nawet gotowej wpisanej frazy w google nie możesz odpowiednio użyć, to wróć do grania w minecraft'a. Choć w sumie, tam też troszkę logiki jest wymagane. Cofam. Wyłącz kompa, szkoła wita

Chodzisz i spamujesz we wszystkich tematach, sam sobie inteligencie wyszkuja przez google. Wpisz w google i pokaż gdzie ci pokaże coś konkretnego. Nie zawsze google pokaże wszystko co chcesz, chyba że tobie google do życia wystarcza. W zawodzie jasnowidza też robisz ? skąd wiesz w co gram ? Jeśli ktoś gra w to, a drugi w tamto to nie ma w tym nic śmiesznego bo to jest kwestia gustu. Jedyne dziecko jakie widze w tym temacie to ty, chodzi po forum i pisze wszedzie posty dla licznika i liczy na plusy, a nic nikomu nie pomagasz tylko zaśmiecasz tematy.

Chodzisz i spamujesz we wszystkich tematach, sam sobie inteligencie wyszkuja przez google. Wpisz w google i pokaż gdzie ci pokaże coś konkretnego. Nie zawsze google pokaże wszystko co chcesz, chyba że tobie google do życia wystarcza. W zawodzie jasnowidza też robisz ? skąd wiesz w co gram ? Jeśli ktoś gra w to, a drugi w tamto to nie ma w tym nic śmiesznego bo to jest kwestia gustu. Jedyne dziecko jakie widze w tym temacie to ty, chodzi po forum i pisze wszedzie posty dla licznika i liczy na plusy, a nic nikomu nie pomagasz tylko zaśmiecasz tematy.

Po 1. nie ma plusów

Po 2. w dupie mam licznik postów

Po 3. przed podaniem linka do google sprawdzam czy po wyszukaniu jest odpowiedź na zadawane pytanie, więc nie pierdól głupot że google nie pokazuje nic konkretnego. VisionExpress, gorąco polecam :)

Po 4. Patrząc na Twoją logikę to minecraft lub mario były by najlepsze ;)

@Aw

Musisz usunąć zawartość tabeli gildyjnych

Albert Einstein

lopes ja pi3rdole już lepiej się nie udzielaj!!! kuR.WA pisałem ze zrobilem reset wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!111

temat close bo mi sie baza zjebala

Chłopczyku, napisałeś, że zrobiłeś reset postaci ;)

Jaka nerwica ;)

Coraz to gorzej z młodzieżą...

Albert Einstein

Aha. Więc według Ciebie tylko dzieci się wkurwiają? Daruj sobie, bo po tym co piszesz to raczej ty jesteś dzieciaczkiem. Chyba to oczywiste, że się nie robi samego resetu postaci, bo będą błędy, tylko trzeba wszystko usunąć, ale dla Ciebie to logiczne nie jest, bo jesteś głupi. Temat close pisałem, więc pozatym się nie udzielaj ;).

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [PROBLEM] Nie możesz usunąć postaci   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...