Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomione 3 aplikacje-250 mb ramu zajetego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam problem. Otoz mam wlaczone jedynie 3 aplikacje (Avast, Sklep Play (Nie wiem czemu sie wlacza), i jakies udostepnianie plikow do kompa przez Wi-Fi) i mam zajete ponad 250mb ramu :( Nawet kiedy to wszystko wylacze to nadal jest tyle samo ramu zajetego... Telefon Xperia Mini Pro (Nie mylic z X10 Mini Pro), 2.3.4 Ginger, Killer przez GO Launcher EX (nawet jak uzyje innego nadal tak jest...) Prosze o pomoc i pzdro :)

1378238828-U336505.png
Opublikowano

1. Nie używa się na telefonach z androidem killerów, task killi ani żadnych tego typu aplikacji gdyż one tylko psują telefon.

2. Przywróć ustawienia fabryczne. A jeśli to nie pomoże to nie wiem.

Opublikowano

Pewnie masz aplikacje wlaczone w tle takie jak facebook itp.

Czy ty czytasz? Czy se tylko posty nabijasz?

Napisalem "3 wlaczone aplikacje-250mb ramu zajetego"...+ ja nie uzywam Facebooka...

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Tak dziala android i to normalne ze aplikacje same sie uruchamiaja (dokladniej uslugi dzialajace w tle). Android je uruchamia po to zebys mogl po otwarciu aplikacji od razu ja zobaczyc otwarta a nie czekac az sie uruchomi.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Uczeń
Opublikowano

Pomaga czasami reebot, ale generalnie lepiej nic z tym nie robić. Jak będzie potrzebował RAMu to sobie go sam znajdzie. A po co ci avast ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...