Karabachi Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Otóż mój problem jest taki : przy włączaniu metin2bob (tzn przy klikaniu przycisku play i włączaniu się metina) wyskakuje mi hackshield update error. Opiszę po kolei moje kroki : instalacja metina update ( bez włącznia metina) włączenie bota Próbowałem nie updatować ale wtedy po 1 sekundzie ekranu wywala mnie z gry. Pomocy WIn7 Odnośnik do komentarza
Stonnek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 prawdopodobnie hackshield wykrywa jakiś inny program działający w tle.Wejdz w procey i wyłącz wszystkie zbędne programy sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza
Karabachi Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 niestety nie zadziałało. Być może nie powinienem updatować ale wtedy po 1sekundzie gry mi się wyłącza Odnośnik do komentarza
Stonnek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 1.uruchom metina jako administrator 2. sprawdz czy nie jest blokowany np przez antyvira lub firewalla 3.przenies metka na inny dysk 4.uruchamiaj gre az do skutku(tak pisza na necie-i im za ktoryms tam razie zadzalal poprawnie) sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zaktualizuj tym programikiem o ikonce kurczaków. Odnośnik do komentarza
@tomek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kolego reset kompa i włącz.Jaka wersja m2bob??????? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.