Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pbdo - Dziwne zjawisko

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mam pojęcia o co chodzi. Zaraz wam to przedstawie.

Latając 1h na pbdo (na skrzynkach) pokazuje mi, że zarabia 2,9k / h

Po 2h pokazuje że leci 3,1k / h

Po 4h pokazuje jakieś 3.5k / h

Po 6k pokazuje około 4k /h

Po 8h wyciągnął mi 4.3k /h

Powie mi ktoś jak to się dzieje ? To jakaś magia czy jakieś niedopracowanie ? :D Mówie o średnim zbieraniu na 1h.

Opublikowano

Może na serwerze coraz mniej graczy, i więcej zbiera.

Zresztą nie sugerujcie się tym per hour, bo to nie jest gwarantowane, to jedynie średnia.

Opublikowano

Wiem tylko, że czemu jest właśnie tak dziwnie... Po 1h miałem 2,9k/h, a teraz po 4 mam 3,7k i rośnie, a przecież teoretycznie powinno się ustabilizować xD Dobra i tak raczej nie uzyskam sensownej odpowiedzi :D tak z ciekawości pytałem xD

Close.

Opublikowano

- Mniej graczy.

- Początkowa stabilizacja bota z serwerem (połączenie ustabilizowane i leci szybciej później). Patrzylem kiedys na strukturę tego serwera.

- Lag

Opublikowano

Nie zgadzam się z tym. Gdyby tak było wtedy raz by było ustabilizowane raz by rosło a raz nie wiadomo co. Pingi mam zawsze koło 35 więc to nie wpływa na stabilizowanie połączenia lub lagi. Nie sądzę, że o 15 jest więcej graczy niż o 18 w dni robocze.

Opublikowano

Pl3. 14-19. Wystarczyło przeczytać poprzednie komentarze :) Zadałem to pytanie z ciekawości a parę postów wyżej napisałem już ,że CLOSE, bo domyśliłem się że nikt mi na to nie odpowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...