Damonowski Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam moj problem wystepuje z zalogowaniem sie. Po logowaniu mam napisane serwer jest aktualnie pełny. Po tym komunikacie odwiedz strone bla bla bla a na tej stronie nic nie ma ... PROSZE O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no to poczekaj, świat się nie zawalił, zaloguj się za 5min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damonowski Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 mam tak przez miesiac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a jaką strone Ci podaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damonowski Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://support.leagueoflegends.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSpritex1 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Skorzystaj z tej strony i napisz do supportu.Po kilku/nastu dniach powinieneś otrzymać odpowiedź. ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Sprawdź czy przeglądarka internet explorer nie jest w trybie offline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damonowski Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jest w trybie online i chce dodac ze na moim 2 lapku chodzi normalnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Sprawdź porty. (Czy aby na pewno są odblokowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damonowski Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ok juz mam. problem byl z tym ze nie mialem mozilli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.