Drag™ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 McWalls Witam i zapraszam do nowego projekt o nazwie McWalls ... Serwer ten nie będzie żadnym rpg / fb no może z deczka survivalem . Ogólnie ten serwer będzie jedną wielką grą a jaką przekonacie się gdy wbijecie . Nie chce podawać więcej informacji gdyż ktoś może podłapać pomysł a chce go najpierw dopracować Tego typu serwer widziałem tylko na youtube i od niego jest pomysł . Jak narazie nigdzie na mpc nie znajdziecie podobnej rozgrywki . Więc bez pitolenia : IP Serwa : 5.147.78.141 Sieć : McWalls Hasło : 12345 Serwer do czasu oficialnego startu będzie stał na platformie hamachi . Wszystkich chętnych zapraszam . Zapomniałbym miło gdyby ktoś miał skype Odnośnik do komentarza
Gość Nakamitsu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Poważnie? Beta tylko dla 5-ciu osób? Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 5-10 , więcej osób jak narazie nie jest potrzebnych . Odnośnik do komentarza
AJAW Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Na hamachi a pisze ze Dedyk Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dedyka mam na oficiala moge Ci podać nawet ss z hostingu narazie do testów na hamachi .. Odnośnik do komentarza
Mati0s Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Daj o 2 więcej miejsc jak możesz bo chce z kolegą przetestować. Odnośnik do komentarza
Drag™ Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Beta zamknięta .Możecie spokojnie czekać na oficialny start . Odnośnik do komentarza
Mati0s Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A można wiedzieć kiedy będzie oficjalny start? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.