Rakom111 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hej, ostatnio zrobilem paczke na serwer lecz jakiś plugin wywala błąd. Była testowana na kompie ale na dedyku problemy Opis: Gram na serwerze i nagle pojawia sie błąd: Utracono połączenie Interial exception: java.io.IOException: Bad compressed data format Innych graczy też to dotyczy, ale niestety nie mogę sobie z tym poradzić, ponieważ niema o tym mowy w logach. Moje pluginy: MagicCarpet, LetItRain, Kino, Minequery, WorldEdit, SpleefUltimate, EnderCrystalizer, StopNoob , Vault, PermissionsEx, Multiverse-Core, UltraBan, WorldGuard, TreeAssist, mChatSuite, iConomy, DragonTravel, CraftBookCommon , MuddersMilk, OrebfuscatorLite, CapsLock, ZavAutoMessager, Timeismoney, PlayerStatusSigns, AutoSaveWorld, MobArena, iChat , ButtonWarp, CrazyCore, Essentials, Citizens, CraftBookMechanisms, EssentialsSpawn, Multiverse-Portals, CrazyLogin, LWC, ChestShop, Factions, SimpleRegionMarket, AntiCheat Kilka zasad: - Nie podawajcie linków do paczek pluginów ponieważ mam juz je dobrze skonfigurowane. - Chce w jak najszybszy sposób ten problem wyeliminować, wiec jak sie nie znasz na tym nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.