Skocz do zawartości

[Problem] Jakiś plugin wywala ludzi z serwera

Rakom111

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, ostatnio zrobilem paczke na serwer lecz jakiś plugin wywala błąd. Była testowana na kompie ale na dedyku problemy :(

Opis:

Gram na serwerze i nagle pojawia sie błąd:

Utracono połączenie

Interial exception: java.io.IOException: Bad compressed data format

Innych graczy też to dotyczy, ale niestety nie mogę sobie z tym poradzić, ponieważ niema o tym mowy w logach.

Moje pluginy:

MagicCarpet, LetItRain, Kino, Minequery, WorldEdit, SpleefUltimate, EnderCrystalizer, StopNoob

, Vault, PermissionsEx, Multiverse-Core, UltraBan, WorldGuard, TreeAssist, mChatSuite, iConomy, DragonTravel, CraftBookCommon

, MuddersMilk, OrebfuscatorLite, CapsLock, ZavAutoMessager, Timeismoney, PlayerStatusSigns, AutoSaveWorld, MobArena, iChat

, ButtonWarp, CrazyCore, Essentials, Citizens, CraftBookMechanisms, EssentialsSpawn, Multiverse-Portals, CrazyLogin, LWC,

ChestShop, Factions, SimpleRegionMarket, AntiCheat

Kilka zasad:

- Nie podawajcie linków do paczek pluginów ponieważ mam juz je dobrze skonfigurowane.

- Chce w jak najszybszy sposób ten problem wyeliminować, wiec jak sie nie znasz na tym nie pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem] Jakiś plugin wywala ludzi z serwera   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...