SzaroZolty Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Hej! Piszę z zapytaniem dlaczego mi muli Battefield 3, Single + Multi. Specyfikacja sprzętu: Procesor: Intel? Pentium? D CPU 2.80 GHz RAM: 2,5 GB System: Windows 7 32-bity Karta Graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT Czy to wina Ramu czy Grafiki? Dzięki za pomoc @EDIT: Próbowałem na GBoost i innych takich, ale to bez skutków LOL Odnośnik do komentarza
mkkmarcin Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Moze to nie koniecznie zalezne jest od kompa . Jakiego masz neta? zrob test na speedtest ;p Ja na starym kompie przy karcie graficznej 512 mb i 2 gb ramu dawalo rady na min . Wylacz programy typu gg skype ... Przezskanuj kompa moze masz jakiegos wirusa ktory zmula kompa ;p Uzyj ccleanera i wylacz nie potrzebne porcesy ;p BUM Odnośnik do komentarza
tubady123 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up Pamięć w karcie to nie wszystko. Głównie archaiczna karta graficzna jest problemem, wymagany jest lepszy model. Jeśli byś miał ją wymieniać to do tego przydałby lepszy procek czyli do tego dochodzi mobo pod socket no i ram. Tubady aka Chopey ❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰ Nie cheatuję. Odnośnik do komentarza
SzaroZolty Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Moze to nie koniecznie zalezne jest od kompa . Jakiego masz neta? zrob test na speedtest ;p Ja na starym kompie przy karcie graficznej 512 mb i 2 gb ramu dawalo rady na min . Wylacz programy typu gg skype ... Przezskanuj kompa moze masz jakiegos wirusa ktory zmula kompa ;p Uzyj ccleanera i wylacz nie potrzebne porcesy ;p 1. Internet: 6 MB, pobieranie 890 Kb/s 2. GG i Skype nie używam. 3. Wirus raczej nie możliwy, jestem 1 dzień od formatu i instalacji Windowsa 7'ki Bo jako tako wszystko działa, jest ładnie, HD i wgl. Jedyne co to podczas gry zmula FPS. Norma: 20/30, jak zmula to do 9/8 LOL Odnośnik do komentarza
M@lina Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wina sprzętu. Odnośnik do komentarza
SzaroZolty Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wina sprzętu. Dokładniej? LOL Odnośnik do komentarza
Masalkov Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zmień kartę na przynajmniej 2x większą i dokup 1,5 ramu. Wtedy będziesz grał na max rozdzielczości i niskich detalach przy minimum 30 fps. mam 9600gt 4gb ramu amd x4 2.6 i chodzi mi na max rozdzielczosci i kilka opcji na srednie. pisalem nie po polsku bo się spieszę Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-' Odnośnik do komentarza
rexio22 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jezeli masz takowe "spadki" fps to znaczy ze masz za malo RAMu ja jak mialem 2GB ramu mialem to samo norma 30 fps i nagle spadek 8-9fps i znow 30. Dokupilem 2GB ramu. Dziala W MIARE normalnie bo spadki sa, zadziej i mniejsze ale sa. CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz MOBO: MSI Z270 Tomahowk RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER PSU: SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.