Skocz do zawartości

[POMOCY] Lags, lags...

SzaroZolty

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Piszę z zapytaniem dlaczego mi muli Battefield 3, Single + Multi.

Specyfikacja sprzętu:

Procesor: Intel? Pentium? D CPU 2.80 GHz

RAM: 2,5 GB

System: Windows 7 32-bity

Karta Graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT

Czy to wina Ramu czy Grafiki? Dzięki za pomoc

@EDIT:

Próbowałem na GBoost i innych takich, ale to bez skutków

LOL xD

Moze to nie koniecznie zalezne jest od kompa . Jakiego masz neta? zrob test na speedtest ;p Ja na starym kompie przy karcie graficznej 512 mb i 2 gb ramu dawalo rady na min . Wylacz programy typu gg skype ... Przezskanuj kompa moze masz jakiegos wirusa ktory zmula kompa ;p Uzyj ccleanera i wylacz nie potrzebne porcesy ;p

BUM

Moze to nie koniecznie zalezne jest od kompa . Jakiego masz neta? zrob test na speedtest ;p Ja na starym kompie przy karcie graficznej 512 mb i 2 gb ramu dawalo rady na min . Wylacz programy typu gg skype ... Przezskanuj kompa moze masz jakiegos wirusa ktory zmula kompa ;p Uzyj ccleanera i wylacz nie potrzebne porcesy ;p

1. Internet: 6 MB, pobieranie 890 Kb/s

2. GG i Skype nie używam.

3. Wirus raczej nie możliwy, jestem 1 dzień od formatu i instalacji Windowsa 7'ki

Bo jako tako wszystko działa, jest ładnie, HD i wgl. Jedyne co to podczas gry zmula FPS. Norma: 20/30, jak zmula to do 9/8

LOL xD

zmień kartę na przynajmniej 2x większą i dokup 1,5 ramu. Wtedy będziesz grał na max rozdzielczości i niskich detalach przy minimum 30 fps. mam 9600gt 4gb ramu amd x4 2.6 i chodzi mi na max rozdzielczosci i kilka opcji na srednie. pisalem nie po polsku bo się spieszę xD

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

jezeli masz takowe "spadki" fps to znaczy ze masz za malo RAMu ja jak mialem 2GB ramu mialem to samo norma 30 fps i nagle spadek 8-9fps i znow 30. Dokupilem 2GB ramu. Dziala W MIARE normalnie bo spadki sa, zadziej i mniejsze ale sa.

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [POMOCY] Lags, lags...   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...