Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy talentów minecrafta do budowy mapy do przyszłego serwera....

Dawid90dd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu powiem że nie przyjmę byle kogo. Szukam osób którzy potrafią prawdziwie pięknie budować w minecrafcie, i na modyfikacji tekkita gdzie jest dodawanych wiele "pociętych blocków" oraz ogólnie nowych blocków.

Jako iż że moje poprzednie serwery z tekkitem to nie wypały, bo ludzie z mpcforum czasami to nooby które po prostu wchodzą na serwery tylko dlatego żeby wpisać coś brzydkiego na serwer. (bez urazy moderatorzy, mówię o tych 2 letnich dzieciach =) )

Planuję stworzyć mapę na serwer o którym nie chce zbyt dużo wyjawiać. Mogę tyle powiedzieć że planuje zrobić serwer Adventure, PVP, PVE, który będzie posiadać ograniczoną mape (na początek to bedzie chyba jakieś 1000 x 1000, potem planujemy zwiększyć to i zbudować do chociażby 6000 x 6000). Mapa to cały hec. Mapa będzie zbudowana przez generator, ale wiele elementów takie jak: własne góry, własne rozwalone ruiny będą budowane przez adminów. Ja jako admin mocno też modyfikuje niektóre biomy i kształty aby graczy to bardziej zaciekawiło.

Myślę o mapie poważnie. Dla mnie nie ważny jest wiek, ale uwierzcie mi że poszukuje poważnych ludzi i bez przynajmniej jednego WIĘKSZEGO PROJEKTU minecrafta nie przyjmę osoby.

WIĘKSZEGO PROJEKTU: tzn takiego który pokazuje wasz styl artystyczny w minecraft w dużej skali. Ja np odwzorowałem cała black mesa z gry Half life 1 na tekkicie, i to jest moja taka większa wizytówka. Jak ktoś mi wyśle pomnik to nie będzie dla mnie wystarczające, szukam talentów a nie słabych budowniczych

Nie o to się jednak rozchodzi. Mapa ma być ciekawa, a nie taka że jak gracz chodzi to widzi tylko teren. Na całej mapie będą poprowadzone drogi, ruiny miast, ruiny, różne Parkury. W tych ważniejszych miejsach będą skrzynki które będą posiadały losowo generujące się przedmioty. Na serwerze po mapie nie będzie można ingerować rozwalaniem blocków ani stawianiem ich ( z wyłaczeniem paru regułek...)

Serwer będzie pod startem raczej wielonarodowościowy po którym będzie się pisało w języku angielskim, więc pod start ciężko się załapiecie na moderatorów bez dobrej wiedzy angielskiego.

O całym moim niecnym planie mogę odpowiedzieć na skypie. Ja już się zajełem od budowy mapy, Jeżeli admini mi pozwolą może nawet wyślę jakieś screenshoty wkrótce.

Jeżeli szukasz jakiegoś przedsięwzięcia dużego w minecraft to zadzwoń do mnie

Ewentualnie gg: 6614032

Wszystko ci pokażę i opowiem co chcę dokładnie zrobić.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...