Skocz do zawartości

Poszukujemy talentów minecrafta do budowy mapy do przyszłego serwera....

Dawid90dd

Rekomendowane odpowiedzi

Odrazu powiem że nie przyjmę byle kogo. Szukam osób którzy potrafią prawdziwie pięknie budować w minecrafcie, i na modyfikacji tekkita gdzie jest dodawanych wiele "pociętych blocków" oraz ogólnie nowych blocków.

Jako iż że moje poprzednie serwery z tekkitem to nie wypały, bo ludzie z mpcforum czasami to nooby które po prostu wchodzą na serwery tylko dlatego żeby wpisać coś brzydkiego na serwer. (bez urazy moderatorzy, mówię o tych 2 letnich dzieciach =) )

Planuję stworzyć mapę na serwer o którym nie chce zbyt dużo wyjawiać. Mogę tyle powiedzieć że planuje zrobić serwer Adventure, PVP, PVE, który będzie posiadać ograniczoną mape (na początek to bedzie chyba jakieś 1000 x 1000, potem planujemy zwiększyć to i zbudować do chociażby 6000 x 6000). Mapa to cały hec. Mapa będzie zbudowana przez generator, ale wiele elementów takie jak: własne góry, własne rozwalone ruiny będą budowane przez adminów. Ja jako admin mocno też modyfikuje niektóre biomy i kształty aby graczy to bardziej zaciekawiło.

Myślę o mapie poważnie. Dla mnie nie ważny jest wiek, ale uwierzcie mi że poszukuje poważnych ludzi i bez przynajmniej jednego WIĘKSZEGO PROJEKTU minecrafta nie przyjmę osoby.

WIĘKSZEGO PROJEKTU: tzn takiego który pokazuje wasz styl artystyczny w minecraft w dużej skali. Ja np odwzorowałem cała black mesa z gry Half life 1 na tekkicie, i to jest moja taka większa wizytówka. Jak ktoś mi wyśle pomnik to nie będzie dla mnie wystarczające, szukam talentów a nie słabych budowniczych

Nie o to się jednak rozchodzi. Mapa ma być ciekawa, a nie taka że jak gracz chodzi to widzi tylko teren. Na całej mapie będą poprowadzone drogi, ruiny miast, ruiny, różne Parkury. W tych ważniejszych miejsach będą skrzynki które będą posiadały losowo generujące się przedmioty. Na serwerze po mapie nie będzie można ingerować rozwalaniem blocków ani stawianiem ich ( z wyłaczeniem paru regułek...)

Serwer będzie pod startem raczej wielonarodowościowy po którym będzie się pisało w języku angielskim, więc pod start ciężko się załapiecie na moderatorów bez dobrej wiedzy angielskiego.

O całym moim niecnym planie mogę odpowiedzieć na skypie. Ja już się zajełem od budowy mapy, Jeżeli admini mi pozwolą może nawet wyślę jakieś screenshoty wkrótce.

Jeżeli szukasz jakiegoś przedsięwzięcia dużego w minecraft to zadzwoń do mnie

Ewentualnie gg: 6614032

Wszystko ci pokażę i opowiem co chcę dokładnie zrobić.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Poszukujemy talentów minecrafta do budowy mapy do przyszłego serwera....   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...