Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Co jest z tym?!

dupekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;P Witam, mam problem z CS'em. Gdy dodam serwer i chcę go włączyć ładuje się ten pasek. I po chwili wyskakuje taki błąd. (Patrz obrazek niżej) Gdy włączę kolejny serwer jest to samo tylko w środku są inne nazwy czegośtam... nie wiem o co chodzi więc proszę pomoc.

4ihtop.png

PS. Gdy wezmę New Game zrobię ten server to mam taki ekran:

2nhq3ag.png

.

Opublikowano

Skoro masz tak również na innych serwerach no to musisz zainstalować CS od nowa, wtedy nie będzie tego błędu.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

A jeżeli jak go pobrałem i w instalacji miałem same "?" zamiast liter i coś po rusku to źle?

Ważne, że się zainstalowało. Usuń tego i zrób to jeszcze raz to wtedy powinno działać.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Dalej to samo.... Chyba obejdę się bez CS'a ... Ciągle to samo. Kiedyś pobrałem też parę razy i ciągle był ten sam obraz... Chyba mam coś z komputerem ... Może ktoś wie skąd pobrać dobre pliki ? Tylko najlepiej te, które sam pobierał ;p

.

Opublikowano

Jesli nie chcesz grac na czitach to pobierz cs by lukasz a jesli z to cs v7 i zainstaluj do tego patch v23. Z tym obrazem na new game to musi byc cos nie tak z tym cs bo to nie jest czesty przypadek.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ja też miałem same ,,?'' jak instalowałem ns ale to skomplikowane nie jest cały czas klikasz tak gdzie się znajduje dalej ( możesz to sprawdzić w poradnikach na yt ) i ci się instaluje . W moim przypadku tak było lecz po zainstalowaniu wszystko ładnie śmigało

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Dobra nie ważne.... Usunąłem to już ;p Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Temat do zamknięcia/usunięcia.

.

Opublikowano

Rozwiazanie pobierz starego direxa + pobrałeś ruskiego csa wiem bo tak miałem musisz znaleść innego niż rusek bo on niema all plikow

@LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...