dupekkk Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ;P Witam, mam problem z CS'em. Gdy dodam serwer i chcę go włączyć ładuje się ten pasek. I po chwili wyskakuje taki błąd. (Patrz obrazek niżej) Gdy włączę kolejny serwer jest to samo tylko w środku są inne nazwy czegośtam... nie wiem o co chodzi więc proszę pomoc. PS. Gdy wezmę New Game zrobię ten server to mam taki ekran: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esprit Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Spróbuj znaleźć ten plik i go usunąć. Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupekkk Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Spróbuj znaleźć ten plik i go usunąć. Ale który ? Ja takich nazw nie mam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esprit Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Skoro masz tak również na innych serwerach no to musisz zainstalować CS od nowa, wtedy nie będzie tego błędu. Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupekkk Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A jeżeli jak go pobrałem i w instalacji miałem same "?" zamiast liter i coś po rusku to źle? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esprit Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A jeżeli jak go pobrałem i w instalacji miałem same "?" zamiast liter i coś po rusku to źle? Ważne, że się zainstalowało. Usuń tego i zrób to jeszcze raz to wtedy powinno działać. Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupekkk Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dalej to samo.... Chyba obejdę się bez CS'a ... Ciągle to samo. Kiedyś pobrałem też parę razy i ciągle był ten sam obraz... Chyba mam coś z komputerem ... Może ktoś wie skąd pobrać dobre pliki ? Tylko najlepiej te, które sam pobierał ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jesli nie chcesz grac na czitach to pobierz cs by lukasz a jesli z to cs v7 i zainstaluj do tego patch v23. Z tym obrazem na new game to musi byc cos nie tak z tym cs bo to nie jest czesty przypadek. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ContraGaminG Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ja też miałem same ,,?'' jak instalowałem ns ale to skomplikowane nie jest cały czas klikasz tak gdzie się znajduje dalej ( możesz to sprawdzić w poradnikach na yt ) i ci się instaluje . W moim przypadku tak było lecz po zainstalowaniu wszystko ładnie śmigało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupekkk Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dostać się na serwer z tym patchem mogę, ale mam taki obraz: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zaktualizuj moze sterowniki do karty graficznej. Grafike w cs ustaw na opengl. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupekkk Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dobra nie ważne.... Usunąłem to już ;p Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Temat do zamknięcia/usunięcia. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakuza Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Rozwiazanie pobierz starego direxa + pobrałeś ruskiego csa wiem bo tak miałem musisz znaleść innego niż rusek bo on niema all plikow @LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.