Xibalras Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nazwa Serwera : Power-Craft Typ Serwera : Survival i Frakcje Ilość Slotów : 40 PvP ; Tak Adres Serwera : s42.csrv.pl:46055 Ekipa : HeadAdmin : -Xibalras -DDamianos -Shadows -Posejdon133 Admin : -JohnGaret A Teraz Coś O Spawnie... Spawn to mała piramida wykonana z kamiennych cegieł,jest położona na wzniesieniu które nie pozwala graczom uciekać z PvP Pod piramidą mieści się sklep w którym sprzedaje się itemy aby założyć frakcje (Frakcja Kosztuje 150.000 zł) a tuż przy wyjściu na PvP jest świniarnia w której gracze zdobywają Jedzenie Odnośnik do komentarza
Ferbuson15 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Mogę wiedzieć za co dostałem ban ? te 9 kilofów to z jakiegoż Sheringa czy jakoś tak mam Odnośnik do komentarza
DarkJezdziec Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Serwer do Bani 1/10 na serwerze mial byc ban za ciągłe zabijanie zabijali mnie a admini nic nie zrobili tylko budowali sobie domki jedyny normalny admin to Duke Reszta to cepy Pozdrowienie --REAL Odnośnik do komentarza
gnomek534 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie polecam serwer nawet fajny ale admini i atmosfera chujowa tyle powiem nie obrazam tylko Duke który byl tylko jedynym normalnym adminem reszta ma graczy gdzieś gdy ktoś komuś przeszkadza i gracz prosi o pomodz admin odpowiada ze sa inni admini no porostu ful wypas zajebisty serwer z pozdrowieniami _KubaPL_ i Real Odnośnik do komentarza
DarkJezdziec Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 REAL DUKE SPOKO RESZTA NIE OGAR Odnośnik do komentarza
grambezmonitor Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgadzam sie z @up Xibalras to taki dzieciak.. mowił że bedzie grał surv. a po 10min budowac na dom na creativ :> a gdy mu to powiedziałem zabił mnie a potem zbanował Jedyny normalny admin to Duke, dziękuje nie gram więcej możesz usunać z WL zFallay. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.