Skocz do zawartości

[Pytanie] Zakup Xbox360

ContraGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

No więc Jezeli chodzi o multi ...

Ps3 Nie polecam Network jest tak zcheatowany ze co drugi mecz w polowie sie konczy z tego co Kolega opowiadal ^^ Pc pewnie wiesz jak wyglada 2000 zl zeby pograc w jakies lepsze multi ...

Pc mozesz wybrac jak dla mnie tylko ze wzgledu na mmorpg ...

Xbox 360 Live niby platny ale tak naprawde 150 zl na rok to jest 12 zl na miesiac ... A Lagow nie ma prawie wgl ...

Pady duzo lepsze sa od myszki ... Jezeli porownac ps3 i xbox to pady z x-klocka sa ciezsze ale i duzo wygodniejsze :)

Grafika jest taka sama moze troszke sie rozni ale to zalezy od gry ... w jednej lepsze bd na x w drugiej na ps :)

Osobiscie mam xbox'a i Naprawde polecam :)

Atr1920.png

No więc Jezeli chodzi o multi ...

Ps3 Nie polecam Network jest tak zcheatowany ze co drugi mecz w polowie sie konczy z tego co Kolega opowiadal ^^ Pc pewnie wiesz jak wyglada 2000 zl zeby pograc w jakies lepsze multi ...

Pc mozesz wybrac jak dla mnie tylko ze wzgledu na mmorpg ...

Xbox 360 Live niby platny ale tak naprawde 150 zl na rok to jest 12 zl na miesiac ... A Lagow nie ma prawie wgl ...

Pady duzo lepsze sa od myszki ... Jezeli porownac ps3 i xbox to pady z x-klocka sa ciezsze ale i duzo wygodniejsze :)

Grafika jest taka sama moze troszke sie rozni ale to zalezy od gry ... w jednej lepsze bd na x w drugiej na ps :)

Osobiscie mam xbox'a i Naprawde polecam :)

Placic trzeba jedynie jezeli chcesz grac Online -.-

@TOP Polecam ci kupic Xbox'a, co do grafy nie wiem bo widzialem jedynie Xboxa, jest tanszy (kiedys widzialem cos takiego Xbox Slim z Kinectem,2 pady, 250gb- ok. 1100zl, Ps3 chyba 2 pady i cena ok. 1500zl...) jest (chyba) wiecej gier dostepnych no i ogolnie jest lepszy :)

1378238828-U336505.png

No wiec kabel kupisz za 30/40 zl najmniej (z tego co wiem ^^) Do ps3 Nie wiem czy jest ale pewnie bedzie ^^

No wiec Arcade Premium I Elite roznia sie tylko Dodatkami typu dysk i wgl ...

Kazda z tych 3 moze byc w wersji normalnej (najbardziej awaryjna) zapomnialem nazwy ten po srodku niestety ;c I moze byc w wersji Jasper ( minimalne [o ile wgl jakies] ryzyko RROD)

W wersji Slim nie istnieje z tego co wiem ryzyko RROD chyba ze konsole trzymasz pod ubraniami ^^

Licze na + Pozdrawiam :) Licze ze pomoglem

Atr1920.png

No wiec kabel kupisz za 30/40 zl najmniej (z tego co wiem ^^) Do ps3 Nie wiem czy jest ale pewnie bedzie ^^

No wiec Arcade Premium I Elite roznia sie tylko Dodatkami typu dysk i wgl ...

Kazda z tych 3 moze byc w wersji normalnej (najbardziej awaryjna) zapomnialem nazwy ten po srodku niestety ;c I moze byc w wersji Jasper ( minimalne [o ile wgl jakies] ryzyko RROD)

W wersji Slim nie istnieje z tego co wiem ryzyko RROD chyba ze konsole trzymasz pod ubraniami ^^

Licze na + Pozdrawiam :) Licze ze pomoglem

dziękuję pomogłeś ;)

1359301966-U737205.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Zakup Xbox360   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...