mental1311 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam ! Mój pomysł jest taki aby do tego dzialu LINK Dodać nowe działy: -Strony internetowe -Mapki na serwer . Co by to dało ? Nikt nie musiałby szukać na 100 stronach spamu tego co chce . Możesz Pomóc ? KLIK Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeśli użytkownicy udzielający się w dziale Metin, oraz moderatorzy będą na tak, to ja również . Created by Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja jestem na nie, nie popieram robienie subfor w subforach. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja jestem na nie, nie popieram robienie subfor w subforach. twoja odpowiedź to "nie, bo nie" .. Jeśli jest to przydatne, to nie ważne czy będzie subforum w subforum .. Created by Odnośnik do komentarza
Esprit Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeśli użytkownicy udzielający się w dziale Metin, oraz moderatorzy będą na tak, to ja również . Po tej twojej wypowiedzi stwierdzam, że w ogóle nie masz własnego zdania i jesteś zależny od innych. Mi ten pomysł się nie podoba. Starczy tyle subfor co jest. Jak ktoś chce znaleźć jakiś temat to używa opcji "szukaj". Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 twoja odpowiedź to "nie, bo nie" .. Jeśli jest to przydatne, to nie ważne czy będzie subforum w subforum .. Nie popieram z tej przyczyny, że są spisy. Po coś one są prowadzone, od czegoś są ich autorzy i modzi. Ja nieobeznany z metinem potrafie znaleźć wszystko, jak ktoś mnie prosi na gadu, więc dla chcącego nic trudnego. Odnośnik do komentarza
Connor. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po tej twojej wypowiedzi stwierdzam, że w ogóle nie masz własnego zdania i jesteś zależny od innych. Mi ten pomysł się nie podoba. Starczy tyle subfor co jest. Jak ktoś chce znaleźć jakiś temat to używa opcji "szukaj". Mylisz się, otóż mam własne zdanie, jednak nigdy nie grałem w Metina i nie będę grać w niego, z czego nie wchodzę w ten dział, jeśli jednak się to przyda dla osób udzielających się tam, to jestem jak najbardziej na Tak. Pomyśl, użycie rozumu nie boli . Created by Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jestem na Nie Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie bo zaraz beda chcieli to miec w MC ale robienie stron internetowych to chyba nie w dziale MT2 Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wszystko możesz dodać za pomocą np.: [TuT]Nowa mapa na serwer Nie będziemy tworzyć w dziale Metin2 kolejnych subforum. Odnośnik do komentarza
kierzek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Nie, metin już wystarczający jest podzielony. Dodatkowe subfora utrudnią pracę, niż ją ułatwią. by Baksiu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.