Grzyslaw Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 jak przenisc sie z westa na nordicka za darmo ?? (wiem ze teraz mozna bylo to zrobic tylko niewiem jak) prosze o porade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokarz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Masz teraz darmowy transfer By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wchodzisz w sklep dajesz o ile się nie mylę others i tam masz transfer to EU NE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysiałke Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 od kiedy to jesT? z nordica też można na west? ja tam nic nie mam, o co chodzi w ogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darocko Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a z jakiej okazji daja free transfer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMode Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @up Chcą się pozbyć Polaków z Westa. Że niby support jest za mały żeby obsługiwać oba serwery naraz. Ale jeśli wszyscy Ci ludzie będą na jednym serwerze to już dadzą radę. W sklepie w zakładce ,,Inne" powinien być transfer za 0rp. Przynajmniej kilka dni temu był. A nie wiem ile dokładnie miała trwać ta "promocja". Oczywiście trzeba mieć polskie ip. Btw: Goście od "nordicka" to Ci sami co od "Shacko" nie? Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.