ComandosEK Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam wszystkich ! Ostatnio zrobiliśmy serwer Kwadratowa Masakra dla Widzów ! Aby się na nią dosiać wystarczy posiadać Skype ! Zaproście mnię na skype: ByComandosEK I wyślijcie podanie ! Wzór podania : Nick z Gry: Dlaczego chcę zagrać: Ile czasu będę poświęcał na grę: Czy jestem cheaterem: Ile Grasz w Minecraft: I to wszystko Ip: Wyślę ja mnie dodasz ! Życzę miłej gry ! Pozdrawiam ComandosEK Odnośnik do komentarza
MalyKoks Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick z Gry: klafoo Dlaczego chcę zagrać: bo nie znam fajnych serwerów a ten może wydawać się fajny Ile czasu będę poświęcał na grę: 2-3h Czy jestem cheaterem: No jasne że nie. Ile Grasz w Minecraft: 2/3 lata Odnośnik do komentarza
meno12 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick z Gry:MenO Dlaczego chcę zagrać:bo szukam dobrego serwera. Ile czasu będę poświęcał na grę:2.5h Czy jestem cheaterem:nie Ile Grasz w Minecraft:od 1.0.0 Odnośnik do komentarza
PLpawloPL Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick z Gry:MrDiamentPL Dlaczego chcę zagrać:Bo lubie takie typu servery , i kręcilbym server na YT Ile czasu będę poświęcał na grę:tak z 3 godziny dziennie lub więcej Czy jestem cheaterem:Nie Ile Grasz w Minecraft:od Alphy Odnośnik do komentarza
Forceta5 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick z Gry:Forceta12 Dlaczego chcę zagrać:Dlatego że nie grałem na kwadratowej maskrze ;D Ile czasu będę poświęcał na grę:1-2h Czy jestem cheaterem:Nie! Na pewno co to ma być za gra! Ile Grasz w Minecraft:Od Alphy Odnośnik do komentarza
kozun99 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 EnderCraft Adres IP: mc.svworld.pl:6666 [PVP[ i mc.svworld.pl:4343 [skyBlock] Typ Serwera: 1. PVP 2. SkyBlock Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Tak Premium: Nie Sloty: 100 [PVP] i 120 [skyBlock] Biala Lista: Nie Nether: Tak Status: ON Wszystkie potrzebne Kozun99PL Legrys Demon43222 i inni Odnośnik do komentarza
Clound1997 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick:Clound1997 Wiek:14 Ile gram w Minecraft:od Alphy Czy jetem Cheaterem:Nie Cos o osobie:jestem duzo na kompie Skype:Mam w kazdej chwili moge odpalić Odnośnik do komentarza
DJJJay Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick:kunykWiek:15Ile Gram w Minecraft: 2-4 godziny dziennieCzy jestem cheaterem: Nigdy w życiuCoś o sobie:Lubie grać w gry komputeroweSkype:Mam w razie co Załączę Odnośnik do komentarza
kamikadze_kacpe Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick z Gry:kamikadze_kacper Dlaczego chcę zagrać:Szukam ogarniętego serwera kwadratowa masakra Ile czasu będę poświęcał na grę:do od szkoły zależy Czy jestem cheaterem:niee Ile Grasz w Minecraft:z około 2 lata Skype: kacpero_q Odnośnik do komentarza
babyxfire2 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick:babyxfire Dlaczego chcę zagrać?:Szukam serva bez neosów gdzie można poznawać graczy Czy jestem cheaterem:Wypluj te słowa!Pewnie że nie Ile gracz w MC?:Od alpha 1.2.6 Ile czasu poświęcę?:Conajmniej 30 minut dziennie ale mysle ze bedzie okolo 1-2 godz Skype:Nie posiadam niestety ale gg 38321177 Odnośnik do komentarza
ARTXDD Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nick z Gry:Archer Dlaczego chcę zagrać:Bo chciałbym zagrać na tego typu serverze. Ile czasu będę poświęcał na grę:około 3h. Czy jestem cheaterem:nieeeee. Ile Grasz w Minecraft:Od Bety 1.5 Nieregulaminowa sygnatura. Majkel Odnośnik do komentarza
MalyKoks Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie grać tam , mój kolega dostanie baza za grift mnie ..?! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.