uniblu Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam. Robiłem ostatnio system ulepszeń. Udało mi sie zrobić że np ze syrka robi się śmiercio. Ale nie mogę zrobić wymaganych itemków na ulepszenie. Robie to oczywiscie w navicat for mysql. "player -> refine_proto" i tam ustawiam ID ulepszacza jaki chce mieć w danym systemie ulepszeń. W item_proto dokładnie to kolumna "refine_set" wpisuje ID systemu ulepszeń z "refine_proto". Gdy juz przypiszę to do danej broni wchodzę na serwer i wpisuję komendę "/reload" idę ulepszyć a system jest ten sam co był wcześniej. Próbowałe nawet z restartem serwera ale też nic nie dało. Mogli byście mi pomóc? Co mam zrobić? Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza
Wontrubka Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chyba najlepszy tego typu poradnik, sam osobiście z niego korzystałem i muszę potwierdzić iż działa http://www.mpcforum.pl/topic/401892-tut-system-ulepszen/ Odnośnik do komentarza
uniblu Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chyba najlepszy tego typu poradnik, sam osobiście z niego korzystałem i muszę potwierdzić iż działa http://www.mpcforum.pl/topic/401892-tut-system-ulepszen/ Też z tego korzystałem tylko że mi nie działa jak przypisze ID systemu np do broni. Odnośnik do komentarza
Kossik Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 hmmm... moze to wina plikow ? Na jakich plikach masz serwer ? Odnośnik do komentarza
Spookie Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 /reload q nic nie da.. Zresetuj maszynę Odnośnik do komentarza
`Sciens Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dokładnie zrobiłeś system ulepszaczy? Odnośnik do komentarza
uniblu Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak wszystko zrobiłem poprawnie jeszcze spróbuje zrestartować całą maszyne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.