el Arven Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 po 5 dniach wbijam na lola. Loguję się i w menu wyskakuje okienko, " Twoje konto zostało zablokowane przez administrację, skontaktuj się z pomocą techniczną (odnośnik do supportu). Klikam ok, bana nie ma (lol). Startuję 5 vs 5 zaczynam grę... tu mało co nie popuściłem ze szczęścia. wszystkie postacie były na moim koncie. lol... oraz jeszcze 2: UNNAMED_0 i UNNAMED_2. Wystartowałem grę teemo i co zobaczyłem? po tym skakałem po suficie. Wszystkie skiny do niego, teemo elf, legendarka, teemo panda itd. , i skin_7. te postacie i skin do timosa mają dziwne avatary, tak jak nowe postacie. Dobra skończyłem mecz i startuje gre unnamed 0. Najpierw na czacie było wtf, lol what is this, oraz cheater itd, a potem skapałem się że postać nie ma wyglądu i skilli.. była przezroczysta, skille nie działały, miałem na start 100% obrony i mres. sped 300 i reszta po 0. skończyłem grę, bo po szylecie i doranie solowałem turrety... To jeszcze nie koniec, wbijam w runy, a tam mam od unikalnych 2 ad, 5 ap. ( takich run nie ma! to mnie zdziwilo..) po 1g per 5 sec. Wszystkiego mam po takim znaczku ~. wchodzę w bohaterów i każdy ma odblokowane wszystkie skiny wraz ze starymi, których nie ma, .. CO TO KURWA? PREZENT OD RIOTU ekhm. sarkazm ? Zaraz chyba napiszę do supportu, bo niezbyt mi się to podoba. Wolałem tych 40 bohaterów, a skiny mnie wyprowadzają z równowagi...? nie wiem czy warto to robić, bo naprawią buga i przejebane... help! to nie trolling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A były tam smoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Menesterowy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Podaj jakiś dowód albo warn za trolling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tiaaa. Tylko po co się tak rozpisywać skoro mozna zrobić screen z gry? Jasne pisz do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Arven Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 zaraz dam screena, muszę lecieć z kompa. potem wyślę. Ticketa wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Menesterowy Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zaraz dam warna, muszę lecieć z kompa. Potem dam. Temat zamknąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.