Skocz do zawartości

[Pytanie] co się stało z kontem?! wtf

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

po 5 dniach wbijam na lola. Loguję się i w menu wyskakuje okienko, " Twoje konto zostało zablokowane przez administrację, skontaktuj się z pomocą techniczną (odnośnik do supportu). Klikam ok, bana nie ma (lol). Startuję 5 vs 5 zaczynam grę... tu mało co nie popuściłem ze szczęścia. wszystkie postacie były na moim koncie. lol... oraz jeszcze 2: UNNAMED_0 i UNNAMED_2. Wystartowałem grę teemo i co zobaczyłem? po tym skakałem po suficie. Wszystkie skiny do niego, teemo elf, legendarka, teemo panda itd. , i skin_7. te postacie i skin do timosa mają dziwne avatary, tak jak nowe postacie. Dobra skończyłem mecz i startuje gre unnamed 0. Najpierw na czacie było wtf, lol what is this, oraz cheater itd, a potem skapałem się że postać nie ma wyglądu i skilli.. była przezroczysta, skille nie działały, miałem na start 100% obrony i mres. sped 300 i reszta po 0. skończyłem grę, bo po szylecie i doranie solowałem turrety... To jeszcze nie koniec, wbijam w runy, a tam mam od unikalnych 2 ad, 5 ap. ( takich run nie ma! to mnie zdziwilo..) po 1g per 5 sec. Wszystkiego mam po takim znaczku ~. wchodzę w bohaterów i każdy ma odblokowane wszystkie skiny wraz ze starymi, których nie ma, .. CO TO KURWA? PREZENT OD RIOTU ekhm. sarkazm ? Zaraz chyba napiszę do supportu, bo niezbyt mi się to podoba. Wolałem tych 40 bohaterów, a skiny mnie wyprowadzają z równowagi...? nie wiem czy warto to robić, bo naprawią buga i przejebane... help! to nie trolling

sygnatg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] co się stało z kontem?! wtf   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...