TooH Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Siema . Zamienie lub sprzedam owego steama SS poniezej . oczekuje eq na jakims Privie ( znanym ) lub kase ( Doładowanie )lub ( sms ) ;D ile oferujecie pisać; tu lub gg 6057994 ) Steam 2k5 .. Ponad 1.5k h przegranych. Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodneJebię zdania postronne, to zapamiętaj..Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czoleDla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie Odnośnik do komentarza
Casso. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zakaz handlu na forum ;( ____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________ Odnośnik do komentarza
TooH Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no wiem . bardzo przepraszam. Ale kurcze zalezy mi na sprzedazy bo wyjezdzam ;d a nie bede mial dostępu do neta przez rok -. Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodneJebię zdania postronne, to zapamiętaj..Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czoleDla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zakaz handlu / wymian na MPC Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.