Skocz do zawartości

[Q] Uzbrojenie na Nemesix HQ

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

To zależy ile wyciągniesz pkt mi śrenio z 100% leciało po 1,5k expa i 1k gp a wydałem hmh minigun za nx, speca miałem wczśniej, aidy i warlord. Wydałem hmh 4800 nx i 10k gp okolo a zdobylem 115k gp i z 1lt2 na CPT w tydzień. Ważne żeby miec 1 broń zwykłą typu m16a3 ponieważ mała paczka amunicji leci czesto a zawsze sie przyda cos na szybko do obrony.

674071459604241683421.gif

- po co ci sam spec (no i warlord) skoro nie masz miniguna? strata kasy, wystarczy, że kupisz to minimini.

2h z passami - ~13-20k expa

2h bez passów - ~9-15k expa

Właśnie Piecu dał bardzo dobry przykład bo ten warlord byłby mi potrzebny do MG żeby go ładować, ale jakbym kupił 4xMG, to być może taniej by wyszło, no nie wiem. Dzisiaj chyba coś dostaliśmy z svs, więc może coś przydatnego lotnie

Właśnie Piecu dał bardzo dobry przykład bo ten warlord byłby mi potrzebny do MG żeby go ładować, ale jakbym kupił 4xMG, to być może taniej by wyszło, no nie wiem. Dzisiaj chyba coś dostaliśmy z svs, więc może coś przydatnego lotnie

Wyjaśnię Ci to..

spec + warlord bez miniguna się nie opyla - równie dobrze możesz z jedną bronią latać bez speców i warlorda.

spec + warlord + MG się nie opyla, bo kto lata tylko z MG.

bp 3 slotowy + 4MG + warlord jest NIEREALNE, bo warlorda można używać tylko z specem, a gdy go kupisz - dwie linijki wyżej masz napisane (i nie założysz wtedy 4MG).

bp 3 slotowy się z kolei nie opyla i chyba nie jest od Twojej rangi, lataj z podstawowym do którego wsadzisz AR i MG.

Wyjaśnię Ci to..

spec + warlord bez miniguna się nie opyla - równie dobrze możesz z jedną bronią latać bez speców i warlorda.

spec + warlord + MG się nie opyla, bo kto lata tylko z MG.

bp 3 slotowy + 4MG + warlord jest NIEREALNE, bo warlorda można używać tylko z specem, a gdy go kupisz - dwie linijki wyżej masz napisane (i nie założysz wtedy 4MG).

bp 3 slotowy się z kolei nie opyla i chyba nie jest od Twojej rangi, lataj z podstawowym do którego wsadzisz AR i MG.

Dobrze, a jakbym kupił backpack 2 slotowy od MSG1 i ak-103+2x MG

Jest bug z warlordem ze mozna go nosic na poczatkowej postaci. Musisz kupic speca nie wazne na ile dni i warlorda na np 30 dni, zakladasz speca i warlorda potem zdejmujesz speca i masz warlorda, gralem tak na qr dopuki nie skonczyl mi sie warlord, a jak bedziesz chcial kupic jeszcze raz warlorda to bedziesz musial wyslac sobie go z chara bo nie da sie go kupic jak sie nie ma speca i ma sie go zalozonego chyba

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q] Uzbrojenie na Nemesix HQ   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...