Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Z kąd kupić?

Trydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć skąd najlepiej kupić Arma 2 Operations Arrowhead lub Combined Operations

Znalazłem coś takiego :

http://allegro.pl/arma-ii-2-combined-operations-steam-key-automat-i2503337409.html

Czy to jest pewne? Czybyście to kupili? Jeśli nie to skąd mogę dostać Arme 2 Operations Arrowhead?

Mam do dysponowania tylko 65 zł :(

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Pasjonat
Opublikowano

Armę kupuj tylko na Steam'ie.

W większości tych aukcji Twój klucz zostanie zablokowany po 30 dniach.

Słyszałem, że u paru sprzedawców, po tych 30 dniach, jeśli zablokują klucz piszesz do niego, i zwraca kasę.

:)
Opublikowano

Bez wahania z Steam bierz. Chyba kosztuje 80zł ale jesteś pewny co do produktu.

PS. Jednak samo OA kosztuje prawie 65zł.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Arma 2 OA idzie za 50 zl kupic z strony gry online i wiecej nie trzeba do grania w day z

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Apropo, bo sam zamierzam kupić tą grę, czy opłaca się brać teraz arma oa z dodatkiem, czy dayz będzie droższy gdy wyjdzie ? I czy jak kupiłbym teraz arma oa, to czy nie będzie problemu z grą gdy wyjdzie dayz jako gra ?

Opublikowano

Armę kupuj tylko na Steam'ie.

W większości tych aukcji Twój klucz zostanie zablokowany po 30 dniach.

Słyszałem, że u paru sprzedawców, po tych 30 dniach, jeśli zablokują klucz piszesz do niego, i zwraca kasę.

ja 2 lata temu kupilem CS steam za zajebista cene 12.50 bodajże na allegro gdzie koleś miał jakieś 100 kluczy +

i do dzis dziala i nie tylko mam CS ale tez dodatkowe 8 gierek :P

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Apropo, bo sam zamierzam kupić tą grę, czy opłaca się brać teraz arma oa z dodatkiem, czy dayz będzie droższy gdy wyjdzie ? I czy jak kupiłbym teraz arma oa, to czy nie będzie problemu z grą gdy wyjdzie dayz jako gra ?

W początkach DayZ jako sama gra będzie tańsza. To będzie jak z Minecraftem, czyli alpha, beta będzie w sprzedaży za niska cenę i z czasem gra będzie udoskonalana, a cena pójdzie w góre. Gdy wyjdzie DayZ jako samotna gra to na 100% będzie trzeba zapłacić jeszcze raz, przecież nie kupiło się DayZ tylko Arme prawda?

A wiecie może kiedy wyjdzie osobna gra?

Ma być w grudniu 2012. Lecz nie ma jeszcze planów wydania w Polsce.

600925.png

Opublikowano

Jeśli masz konto w paypal, możesz kupić tanio keya. Jeden koleś z holandii sprzedaje klucze do army po 3$ co w przeliczeniu na polskie to około 10zł. Musisz tylko napisać mu po angielsku. Klucze działają, sam mam od niego 3 klucze. Kontaktujesz się z nim przez skype, jego skype to hectorsalamancahf

16348954809030108399.png
Opublikowano

Czyli dla upewnienia, gdy kupie Dayz jako alpha to już nie będę musiał później kupować nowej wersji, tylko będą jakieś patche aktualizujące? Pytam, bo zależy mi na jak najtańszym kupnie tej gry, składam pc'ta nowego i każdy grosz się liczy ;D

@

Dzięki :)

Opublikowano

Czyli dla upewnienia, gdy kupie Dayz jako alpha to już nie będę musiał później kupować nowej wersji, tylko będą jakieś patche aktualizujące? Pytam, bo zależy mi na jak najtańszym kupnie tej gry, składam pc'ta nowego i każdy grosz się liczy ;D

Tak gdy kupisz DayZ w alpha to już nie będziesz płacił, tylko aktualizacje będą (już darmowe). Dzisiaj wyszło info w którym date premiery przesunięto na grudzień. Oraz szacowana cena ma wynosi podobno między 5-15€.

600925.png

Opublikowano

A jak kupię Armę 2 i Arme 2 Operation Arrowhead to nie będzie problemu z grą gdy wejdzie osobne DayZ ? Czy trzeba będzie kupić osobna grę?

Opublikowano

A jak kupię Armę 2 i Arme 2 Operation Arrowhead to nie będzie problemu z grą gdy wejdzie osobne DayZ ? Czy trzeba będzie kupić osobna grę?

Jeszcze nie ma konkretnych informacji na ten temat. Ale wiesz to gra a gry robi się aby zarobić, no taka prawda. Nie wiem może Dean Hall mnie zaskoczy, ale wydaje mi się że nie.

600925.png

Opublikowano

Czyli teraz jest najlepiej poczekać na grudzień i wtedy kupić już normalnie grę DayZ. Tylko nie wiadomo czy będą takie same wymagania jak teraz.

Opublikowano

Tak najlepiej poczekać. Wymagania mogą się lekko zwiększyć, ponieważ DayZ Game będzie na silniku Army III.

600925.png

Opublikowano

Najpewniejszy sposób (poza Steam i Bistore) to kupienie OA z gry online + pobranie podstawki z jakiegoś źródła(np cd-action było) a w armie podstawce działa cd-key 0000-0000-0000-0000, i taki wystarczy, bowiem wystarczy że od OA będzie oryginalny :)

/link poza MPC

Opublikowano

A jeżeli będzie na silniku Arma 3 to nie będzie już do gry potrzebny win7 ?

Tak masz racje, najprawdopodobniej DayZ Game będzie działać tylko na Win Vista/7.

600925.png

Opublikowano

Nie kupujcie NIGDY na Allegro kluczy do Army. Mi po miesiącu zablokowano, teraz musiaem kupić nowy klucz.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...