Amarol Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam a więc odrazu przejdę do sedna sprawy. Otóż Team Rivindel robi lewe interesy. Jaki mam na to dowód ?? Hymm... Chociaż Filmik, który przedstawiam poniżej. Team Rivindel zachowuje się jak banda gówniarzy i nic poza tym myśli, że na ich serverze grają gówniarze tacy jak oni a tu się mylą. Do Teamu Rivindel:Powiem wam tak dla mnie jesteście przegrani i nic poza tym robicie ludzi w ch*** sprzedajecie lewe eq nie potraficie utrzciwie zarabiać. OTO FILMIK I SS: http://www.youtube.com/watch?v=majzk1BZI3o&feature=BFa http://iv.pl/viewer.php?file=29991532946982234170.jpg Pozdrawiam Pewna Osoba Z Rivendell.pl Odnośnik do komentarza
dami129876 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja widziałem wiele takich przypadków. ;D np zbroja 999 999 999 hp . Odnośnik do komentarza
Aryman123 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ten cały team to jakieś złamasy są.... Dlatego też serva nigdy nie polecam Odnośnik do komentarza
Querto™ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 @Up Dokładnie :) Nie polecam serwera. Grałem na nim chwilke i team servera mnie odstraszył. Eq navi lata po serwie. z mojej strony tyle. Server dno. Odnośnik do komentarza
CannabisTHC Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jednym słowem opisując... DNO. Odnośnik do komentarza
Ink™ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Był to włam osób które potrafią wejść "oknem" do bazy danych. Wszelkie ślady ich działalności zostały usunięte, nie ma na serwerze ani 1 itema stworzonego przez tą grupę osób. Baza w 100% zabezpieczona - i to mogę Wam zapewnić. Osoby, które brały udział w tej "zabawie" zostaną odpowiednio ukarane - Czekam noobki na Wasz serwer, na 100% tam będę. Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Co się stało z "Balmora - cała prawda"? @AW Świetne dowody ! Już nigdy tam nie zagram ! To koniec... Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Luke0 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Gdy ja tylko czytam tytuł "Cała prawda o... " to mnie w śmiech bierze. Odnośnik do komentarza
Krystian3388 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Był to włam osób które potrafią wejść "oknem" do bazy danych. Wszelkie ślady ich działalności zostały usunięte, nie ma na serwerze ani 1 itema stworzonego przez tą grupę osób. Baza w 100% zabezpieczona - i to mogę Wam zapewnić. Osoby, które brały udział w tej "zabawie" zostaną odpowiednio ukarane - Czekam noobki na Wasz serwer, na 100% tam będę. srata tata w dupie byłeś gówno widziałeś ;] nie potraficie zabezpieczyć serwer wasz problem ;] (nic dziwnego jak zabezpieczenia zrobił Pan Silver ) Szaczun dla tych co wbił do bazy :P Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną Odnośnik do komentarza
Luke0 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 srata tata w dupie byłeś gówno widziałeś ;] nie potraficie zabezpieczyć serwer wasz problem ;] (nic dziwnego jak zabezpieczenia zrobił Pan Silver ) Szaczun dla tych co wbił do bazy :P Polac mu, dobrze gada Pizdy jesteście, żeby taką reklame zrobic, później zjebac sprawę startu i teraz takie filmiki. Booooże ;D Odnośnik do komentarza
Skitti Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Był to włam osób które potrafią wejść "oknem" do bazy danych. Wszelkie ślady ich działalności zostały usunięte, nie ma na serwerze ani 1 itema stworzonego przez tą grupę osób. Baza w 100% zabezpieczona - i to mogę Wam zapewnić. Osoby, które brały udział w tej "zabawie" zostaną odpowiednio ukarane - Czekam noobki na Wasz serwer, na 100% tam będę. haha widac jak macie to zabezpieczone :] po prostu sprzedalicie eq za zl i tyle; pp a to jest tylko mydlenie oczu przez Cb. "czekam noobki na wasz serwer" widac jaki masz stosunek do graczy ;] co do autora, ladnie na bs jedziesz Odnośnik do komentarza
Nigga' Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ile jeszcze sie bedziecie tym jarali? Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Korzystając z okazji, bo naprawdę nie ma gdzie napisać, bo nie ma dyskusji jeszcze i prezentacji. Dlaczego mam perma na IP na serwerze? Odpowie ktoś z administracji? Btw. Oby te wszystkie navi znikło z serwera, bo już nieciekawie się zrobiło tym że w ogóle się ktoś wam wkradł, podobno miały być dobre zabezpieczenia. Odnośnik do komentarza
Kejsi Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie chcę się wtrącać, ale ten serwer jest beznadziejny, tylko pod is, zapraszam na Camerionmt2.pl A co do SS, to takie coś mogę zrobić w 5 min i do tego film nawet będzie... Co za problem wartości w item_proto po stronie serwa zmienić? Odnośnik do komentarza
Teaki Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ehh, teraz cały czas jest "Cała prawda o serwerze [tutaj_nazwa_serwera], one padają przez to i nie ma na czym grać. Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 dyskusje tworzymy 30 dni po starcie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.