Skocz do zawartości

[Dyskusja] Rivindel

Amarol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam a więc odrazu przejdę do sedna sprawy. Otóż Team Rivindel robi lewe interesy. Jaki mam na to dowód ?? Hymm... Chociaż Filmik, który przedstawiam poniżej.

Team Rivindel zachowuje się jak banda gówniarzy i nic poza tym myśli, że na ich serverze grają gówniarze tacy jak oni a tu się mylą.

Do Teamu Rivindel:Powiem wam tak dla mnie jesteście przegrani i nic poza tym robicie ludzi w ch*** sprzedajecie lewe eq nie potraficie utrzciwie zarabiać.

OTO FILMIK I SS:

http://www.youtube.com/watch?v=majzk1BZI3o&feature=BFa

http://iv.pl/viewer.php?file=29991532946982234170.jpg

Pozdrawiam Pewna Osoba Z Rivendell.pl

Był to włam osób które potrafią wejść "oknem" do bazy danych. Wszelkie ślady ich działalności zostały usunięte, nie ma na serwerze ani 1 itema stworzonego przez tą grupę osób. Baza w 100% zabezpieczona - i to mogę Wam zapewnić.

Osoby, które brały udział w tej "zabawie" zostaną odpowiednio ukarane - Czekam noobki na Wasz serwer, na 100% tam będę.

Był to włam osób które potrafią wejść "oknem" do bazy danych. Wszelkie ślady ich działalności zostały usunięte, nie ma na serwerze ani 1 itema stworzonego przez tą grupę osób. Baza w 100% zabezpieczona - i to mogę Wam zapewnić.

Osoby, które brały udział w tej "zabawie" zostaną odpowiednio ukarane - Czekam noobki na Wasz serwer, na 100% tam będę.

srata tata w dupie byłeś gówno widziałeś ;]

nie potraficie zabezpieczyć serwer wasz problem ;] (nic dziwnego jak zabezpieczenia zrobił Pan Silver xD)

Szaczun dla tych co wbił do bazy :P

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

srata tata w dupie byłeś gówno widziałeś ;]

nie potraficie zabezpieczyć serwer wasz problem ;] (nic dziwnego jak zabezpieczenia zrobił Pan Silver xD)

Szaczun dla tych co wbił do bazy :P

Polac mu, dobrze gada :D Pizdy jesteście, żeby taką reklame zrobic, później zjebac sprawę startu i teraz takie filmiki. Booooże ;D

haha widac jak macie to zabezpieczone :] po prostu sprzedalicie eq za zl i tyle; pp

a to jest tylko mydlenie oczu przez Cb. "czekam noobki na wasz serwer" widac jaki masz stosunek do graczy ;]

co do autora, ladnie na bs jedziesz :D

Korzystając z okazji, bo naprawdę nie ma gdzie napisać, bo nie ma dyskusji jeszcze i prezentacji.

Dlaczego mam perma na IP na serwerze? Odpowie ktoś z administracji?

Btw. Oby te wszystkie navi znikło z serwera, bo już nieciekawie się zrobiło tym że w ogóle się ktoś wam wkradł, podobno miały być dobre zabezpieczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] Rivindel   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...