Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]iMetin

boczek1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy jaki masz gust. Jeśli lubisz serwery na których nie trzeba zapieprzać 24/7, ale też wszystko nie jest na wyciągnięcie ręki, to serwer jest dla Ciebie odpowiedni ;)

Opublikowano

Nie opłaca. Praktycznie full w isie, żeby sama broń 90 zł smsami ? Ogółem nie polecam serwera, są też podejrzenia że każdy dobry nowy serwer ddosują.

Opublikowano
Nie opłaca. Praktycznie full w isie, żeby sama broń 90 zł smsami ? Ogółem nie polecam serwera, są też podejrzenia że każdy dobry nowy serwer ddosują.

WSZYSTKO co jest w IS można zdobyć nie wydając grosza. PODEJRZENIA, żadnych faktów.

Opublikowano

że tak powiem opłaca się to serw na dłuższą metę sam na nim gram i na is wydałem na początku 10 zł na zmianki co było głupotą bo łatwo zarobić :P

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że kupując broń z is nie włożysz 2x lud ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

WSZYSTKO co jest w IS można zdobyć nie wydając grosza. PODEJRZENIA, żadnych faktów.

Dokładnie, poza tym jak ktoś poniżej wspomniał do broni zakupionych w item shopie nie włożysz 2x silny przeciwko ludziom przez co taka broń staje się bezwartościowa.

sygnaturac.png
Opublikowano

Dokładnie, poza tym jak ktoś poniżej wspomniał do broni zakupionych w item shopie nie włożysz 2x silny przeciwko ludziom przez co taka broń staje się bezwartościowa.

Może i tak, ale pamiętam czasy imetina kiedy się dorabiali i byli pazerni tylko na kasę. 6/7 tylko z isa, żadnych eventów nic z możliwością wygrania. A bronie jak; miecz smoka, łuk boga były tylko i wyłącznie dostępne w itemshopie i były najmocniejszą bronią w grze, oprócz 2 ręki. Pamiętam te czasy.. Teraz nie wiem jak jest, ludzie jednak odchodzą nieco od tego serwera.

Dla mnie największym minusem tego, że są ogromnie podejrzenia o ddosowanie nowych, dobrych serwerów.

Opublikowano

Ja nie spotkałem lepszego serwera niz imetin. Ogólnie na serwer nie trzeba wydawać kasy w złotówkach bo istnieje cos takiego jak dom aukcyjny, który nie występuje chyba na wielu prywatnych serwerach Metina. :) Polecam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...