Skocz do zawartości

[Pytanie]iMetin

boczek1993

Rekomendowane odpowiedzi

Nie opłaca. Praktycznie full w isie, żeby sama broń 90 zł smsami ? Ogółem nie polecam serwera, są też podejrzenia że każdy dobry nowy serwer ddosują.

Tylko pamiętaj, że kupując broń z is nie włożysz 2x lud ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

WSZYSTKO co jest w IS można zdobyć nie wydając grosza. PODEJRZENIA, żadnych faktów.

Dokładnie, poza tym jak ktoś poniżej wspomniał do broni zakupionych w item shopie nie włożysz 2x silny przeciwko ludziom przez co taka broń staje się bezwartościowa.

Może i tak, ale pamiętam czasy imetina kiedy się dorabiali i byli pazerni tylko na kasę. 6/7 tylko z isa, żadnych eventów nic z możliwością wygrania. A bronie jak; miecz smoka, łuk boga były tylko i wyłącznie dostępne w itemshopie i były najmocniejszą bronią w grze, oprócz 2 ręki. Pamiętam te czasy.. Teraz nie wiem jak jest, ludzie jednak odchodzą nieco od tego serwera.

Dla mnie największym minusem tego, że są ogromnie podejrzenia o ddosowanie nowych, dobrych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]iMetin   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...