boczek1993 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam , mam pytanie co sądzicie o serwerze Imetin ? Opłaca się na nim grać czy nie ? Pozdro. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To zależy jaki masz gust. Jeśli lubisz serwery na których nie trzeba zapieprzać 24/7, ale też wszystko nie jest na wyciągnięcie ręki, to serwer jest dla Ciebie odpowiedni Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie opłaca. Praktycznie full w isie, żeby sama broń 90 zł smsami ? Ogółem nie polecam serwera, są też podejrzenia że każdy dobry nowy serwer ddosują. Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie opłaca. Praktycznie full w isie, żeby sama broń 90 zł smsami ? Ogółem nie polecam serwera, są też podejrzenia że każdy dobry nowy serwer ddosują. WSZYSTKO co jest w IS można zdobyć nie wydając grosza. PODEJRZENIA, żadnych faktów. Odnośnik do komentarza
boczek1993 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W takim razie jakie serwery proponujecie ? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-gra-zapytaj-tutaj/ Napisz tutaj. Odnośnik do komentarza
SiwyTM Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 że tak powiem opłaca się to serw na dłuższą metę sam na nim gram i na is wydałem na początku 10 zł na zmianki co było głupotą bo łatwo zarobić :P Odnośnik do komentarza
lopes564 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie opłaca. Praktycznie full w isie, żeby sama broń 90 zł smsami ? Ogółem nie polecam serwera, są też podejrzenia że każdy dobry nowy serwer ddosują. Tylko pamiętaj, że kupując broń z is nie włożysz 2x lud Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No wiesz kiedyś Łuku Boga nie można było robić, nie wiem jak jest teraz. :> Odnośnik do komentarza
Wontrubka Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 WSZYSTKO co jest w IS można zdobyć nie wydając grosza. PODEJRZENIA, żadnych faktów. Dokładnie, poza tym jak ktoś poniżej wspomniał do broni zakupionych w item shopie nie włożysz 2x silny przeciwko ludziom przez co taka broń staje się bezwartościowa. Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 WSZYSTKO co jest w IS można zdobyć nie wydając grosza. PODEJRZENIA, żadnych faktów. Dokładnie, poza tym jak ktoś poniżej wspomniał do broni zakupionych w item shopie nie włożysz 2x silny przeciwko ludziom przez co taka broń staje się bezwartościowa. Może i tak, ale pamiętam czasy imetina kiedy się dorabiali i byli pazerni tylko na kasę. 6/7 tylko z isa, żadnych eventów nic z możliwością wygrania. A bronie jak; miecz smoka, łuk boga były tylko i wyłącznie dostępne w itemshopie i były najmocniejszą bronią w grze, oprócz 2 ręki. Pamiętam te czasy.. Teraz nie wiem jak jest, ludzie jednak odchodzą nieco od tego serwera. Dla mnie największym minusem tego, że są ogromnie podejrzenia o ddosowanie nowych, dobrych serwerów. Odnośnik do komentarza
piotrek2210 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja nie spotkałem lepszego serwera niz imetin. Ogólnie na serwer nie trzeba wydawać kasy w złotówkach bo istnieje cos takiego jak dom aukcyjny, który nie występuje chyba na wielu prywatnych serwerach Metina. Polecam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.