Fanatyk C++ Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam pytanie czy unity 3d to jest gotowy silnik gry? Yes or No drugie pytanie czy unity 3.5.5 to program do robienia ............. i czy ma on silnik gry czy trzeba samemu w nim go napisać czy coś w tym stylu ? z gory Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerhong Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 u3d tak jest to silnik w pewnym sensie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk C++ Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a unity 3.5.5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xau Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Unity 3d to nie to samo co unity 3.5.5? : O Jest to po prostu środowisko do tworzenia gier. Trudno tu mówić o zwykłym, surowym silniku typu irrlicht. To coś jak game maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramiuczek Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Fajny ten programik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek245 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 · Ukryte przez 4ggr35510n, 26 Września 2012 - Brak powodu Ukryte przez 4ggr35510n, 26 Września 2012 - Brak powodu to nie jest silnik a mi się wydaje bardziej tester do gier? Odnośnik do komentarza
Kanarek95 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 przecież 3d to nie to samo co 3,3.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk C++ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja wiem że nie to samo ale głownie chodzi mi czy 3.5.5 jest tylko programem a nie silnikiem bo unity 3d to na 100 % silnik a do tego to własnie nie wiem \ jedna odpowiedz sie trafila ze to jest typu game maker czyli silnika gry nie zawiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 · Ukryte przez Xau, 1 Października 2012 - reklama spam Ukryte przez Xau, 1 Października 2012 - reklama spam Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.