poczekajta Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 witajcie witajcie :3 moi drodzy poddani ! mam dla was zadanie ! zadaniem jest to iz potrzebuje wierszyku :3 na konkurs :3 wierszyk ma byc o minecrafcie :3 taki minimum na 10-12 linijek :3 wiecej info na pw :3 Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Twój konkurs to kurwa sam myśl. Równie dobrze ktoś może sam wziąć udział Odnośnik do komentarza
poczekajta Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Nie podoba ci sie nie pisz tutaj i nie nabijaj sobie postow... dziekuje dobranoc... @down nie pisz tutaj jesli nic nie wnosisz do tematu. Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tyle, że każdy napisze ci to samo lub napisze głupi wierszyk o twojej głupocie... Odnośnik do komentarza
Impression. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Minecraft to gra wspaniała, mimo, że grafika nie jest doskonała. Zajęcie na dobre kilka dni, ona tak wciąga, że po nocach mi się śni. Nie każdy mógłby w nią grać, w niej naprawdę trzeba się starać. Nie wystarczą tylko chęci ! Musisz być kreatywny, i w życiu Minecrafta bardzo aktywny. Zapraszam więc was do grania wraz ze mną, bo Minecraft to gra przed którą inne gry klękną ! Za to, to mi się limit like należy Odnośnik do komentarza
Eryk. Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 up@ limit? chyba tygodniowy;D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.